Acer Aspire ES1-571-38US az Office Depot-ban Acer Aspire ES1-571-38US az Office Depot-ban

Te nézel még sorozatokat tévén? Filmeket? Vagy már átköltözködtél mindenestül a számítógépre? A neten minden fent van, online szinte minden elérhető. Kedvenc sorozatok, régi kedves filmek, jó könyvek, tényleg, szinte minden. Ahhoz, hogy élvezd is az internet áldásait, szükséged van egy olyan számítógépre, amelyik képes a lehető legtökéletesebben közvetíteni számodra a megfelelő tartalmakat.

Őszintén megvallom, előfordul, hogy amikor a kislányom mesét néz, én nem vagyok mindig ugrásra készen. Én is nézem a magam meséit a pihekönnyű laptoppal az ölemben, és az aktuális Gotham-gonosznak szurkolok. Sőt, olyan is előfordult, hogy indulás előtt jutott eszembe: nincs meg a megfelelő zene az autóvezetéshez. Gyorsan le kell töltenem a szükséges albumokat, legálisan, persze. Pillanatok alatt elkészültem, zene a telefonon, mehetünk. Ennyit tesz az, hogy milyen gép áll a rendelkezésedre a tökéletes multimédiás élvezethez.

Az Acer Aspire ES1-571-38US minden tekintetben megfelel a kívánalmaknak. Kettő, illetve négy magos processzorral rendelkezik és akár 1 TB-os háttértárral, amit bizonyos modellek esetében még SSD-vel is felturbózhatsz. Letöltésekhez, filmek, sorozatok rendszeres követéséhez vagy kisebb irodai munkákhoz tökéletesen alkalmas ez a laptop. És piros! 

Az Office Depot-ban most bruttó 104 990 Ft-os áron juthatsz hozzá. A részletekért kattints ide vagy a képekre, és máris minden fontosat megtudhatsz erről a csodaszép gépről.

acer-aspire-es1-571-laptop-office-depot

acer-aspire-laptop-office-depot

Processzor: Processzor típusa:Intel Core i3, Kijelző: Kijelző mérete:15.6", kijelző felbontása:1366 x 768, videokártya típusa: Integrált, videokártya modell:Intel HD 5500, kijelző felülete:Matt, Merevlemez: merevlemez típusa: HDD, merevlemez kapacitása: 500 GB, merevlemez fordulatszáma:5400 rpm, Kapcsolat: Adatátvitel: bluetooth, Wlan Csatlakozók: HDMI kimenet, USB, fülhallgató kimenet, memóriakártya, memóriakártya foglalat:SD

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.