Adidas Duramo Lite akció a Sportfactoryban Adidas Duramo Lite akció a Sportfactoryban

Nyáron kezdtem el futni, egészen belejöttem és megszerettem. Ahogy közeledett az ősz, már kezdtem óckodni a dologtól: esni fog, hideg lesz, csúszik az út, sötét van, nincs nekem erre szükségem. Nem vagyok az a konditerembe járó alkat, ráadásul van egy gyönyörű kis erdő a lakótelep szélén, ahol imádok kocogni. Szóval, előre is kezdett elmenni a kedvem frissen megtalált kedvenc sportomtól.

Aztán ahogy elkezdtünk belemenni az őszbe, rájöttem, hogy ez a tökéletes futó idő. Nincs elviselhetetlen meleg, gyönyörű az erdő, isteniek az illatok. Ugyan egy esősebb nap után szottyosabb a talaj, de ki lehet bírni. Tény azonban, hogy a cipő könnyebben amortizálódik, tehát olyan modellt kell választani, amelyik strapabíró.

adidas-duramo-lite-női-futócipő-sportfactory

adidas-duramo-lite-futócipő

Erre a célra az egyik legalkalmasabb darab az adidas népszerű modellje, a Duramo Lite. Az ADIWAER gumitalp megfelelő tapadást biztosít, a mesh felső rész és a különleges fűzőkialakítás pedig erős tartást ad futás közben. 

A Sportfactoryban most akciósan találod meg a Duramo Lite modelleket. A részletekért kattints ide vagy a képekre!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.