Adidas Duramo Lite akció a Sportfactoryban Adidas Duramo Lite akció a Sportfactoryban

Nyáron kezdtem el futni, egészen belejöttem és megszerettem. Ahogy közeledett az ősz, már kezdtem óckodni a dologtól: esni fog, hideg lesz, csúszik az út, sötét van, nincs nekem erre szükségem. Nem vagyok az a konditerembe járó alkat, ráadásul van egy gyönyörű kis erdő a lakótelep szélén, ahol imádok kocogni. Szóval, előre is kezdett elmenni a kedvem frissen megtalált kedvenc sportomtól.

Aztán ahogy elkezdtünk belemenni az őszbe, rájöttem, hogy ez a tökéletes futó idő. Nincs elviselhetetlen meleg, gyönyörű az erdő, isteniek az illatok. Ugyan egy esősebb nap után szottyosabb a talaj, de ki lehet bírni. Tény azonban, hogy a cipő könnyebben amortizálódik, tehát olyan modellt kell választani, amelyik strapabíró.

adidas-duramo-lite-női-futócipő-sportfactory

adidas-duramo-lite-futócipő

Erre a célra az egyik legalkalmasabb darab az adidas népszerű modellje, a Duramo Lite. Az ADIWAER gumitalp megfelelő tapadást biztosít, a mesh felső rész és a különleges fűzőkialakítás pedig erős tartást ad futás közben. 

A Sportfactoryban most akciósan találod meg a Duramo Lite modelleket. A részletekért kattints ide vagy a képekre!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Ismét Shopping Weekend a Rózsakertben!

Ismét Shopping Weekend a Rózsakertben!

2018. november 15-18. között felfrissítheted a ruhatáradat a budai Rózsakert bevásárlóközpontban akár 50%-os kedvezménnyel is!

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!

Klíma akció a Praktikerben

Klíma akció a Praktikerben

Minden időjárásjelentés azzal riogat, hogy idén elmarad az ősz. Egy hosszú, meleg nyárszerű évszakra számíthatunk, ami azt jelenti, hogy valószínűleg tovább lesz szükséged a légkondira otthon vagy az irodában. Ez tulajdonképpen jó dolog, mert most akciós áron szerezheted be a forróság hátralévő idejére a legprofibb klímákat.