Ajándékozd a mozgás örömét a Playersroommal! Ajándékozd a mozgás örömét a Playersroommal!

Minden ajándékozás alkalmával gondosan választjuk ki, hogy mi legyen az a meglepetés, amelynek  szeretteink nem csak örülnének, de hasznát is vehetik a hétköznapokban. Szeretünk olyan tárgyat ajándékozni, amelynek szívből szóló jelentése van és valamilyen értéket képvisel. Mi lehetne jobb választás ilyenkor, mint valamilyen sportruházat, vagy sportfelszerelés.

A Playersoom 10 000 Ft alatti ajándékötleteivel nem csak egy egyszerű sportkelléket adsz majd át a fa alatt, hanem a reggeli futások örömét, a délutáni kosarazás hangulatát a barátokkal, mindent ami nem csak egészséges, de szuper időtöltés is. Ráadásul most minden terméket kérhetsz ingyen házhoz szállítással is, amennyiben a Playersroom webshopján vásárolsz.

A Playersroom oldalán a karácsony menüpont alatt válaszd ki, hogy kifejezetten fériaknak, vagy nőknek szóló ajándékot szeretnél vásárolni. Illetve hogy maradsz-e a 10 000 Ft alatti ajándékötleteknél, vagy inkább szeretnél valamilyen prémium ajándékot tartalmazó csomagot átadni majd a fa alatt. Persze azért ilyen szuper kínálat között böngészve simán ér meglepned magad is egy szép futónadrággal, vagy sapkával!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.