Akciós grillsütők a Praktikerben! Akciós grillsütők a Praktikerben!

Trombitáld össze a szomszédokat, barátokat, és csapj egy hatalmas grill partit! Valamiért teljesen más hangulata van egy kerti partinak, mint egy házibulinak a lakásban. Az ember kicsit szabadabbnak érzi magát, nagyobbnak a teret. Ilyenkor tágasabb lesz egy kicsit a világ.

És persze ott van a sütés-főzés. Minden olyan kerti összejövetelen, ahol szabadtéri sütés kerül szóba, kötelező elem az a rész a grillezési tippek licitje. Ilyen szénnel kell. Olyan olajjal. Elektromos sütő kell hozzá. Inkább rakjunk tüzet és süssünk szalonnát, az az igazi!

Ha belevágsz a grillszezonba, válassz kerti sütőt a Praktikerből! Akár a kerted beépített részévé akarod tenni, akár mozgatható eszközre vágysz, ebben a kínálatban egészen biztosan megtalálod a tökéletes grill kelléket. Az alábbiakban összeszedtünk néhányat a Praktiker kínálatából. Ha felkeltették az érdeklődésed, kattints a képekre, és máris minden részletet megtudhatsz!

Ide kattintva a teljes kínálatot böngészheted!

KERTI SÜTŐ LISSZABON HOMOK

kerti-sütő-praktiker

HAT SZEMÉLYES SZALONNASÜTŐ

szalonna-sütő-praktiker

polcos-grill-körgrill-praktiker

partygrill-praktiker

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.