Asics Mexico Delegation a Playersroomban Asics Mexico Delegation a Playersroomban

Új, trópusi ihletésű sneaker érkezett a Playersroom polcaira, mégpedig az Asicstól. Az Asics Mexico Delegation, nevéhez híven képviseli és fémjlezi a délies klímát és lendületet, miközben stílusos és visszafogott marad. Színeiben azokhoz passzol leginkább, akik a szolidabb megjelenést kedvelik, még egy olyan, alapvetően feltűnő, utcai műfaj esetében is, mint a sneaker.

asiscs-mexico-delegation-férfi-utcai-cipő

Az Asics Mexico Delegation bőr felsőrésze biztosítja a kényelmes viseletet és a megfelelő szellőzést, míg az erős gumi talp garantálja a tartósságot és jó tapadást, csúszásmentességet.  

asics-mexico-delegation-férfi-utcai-cipő

Ugye, milyen szép? Ha azt is tudni akarod, mennyire kényelmes, látogass el a legközelebbi Playersroom üzletbe, és próbáld ki! Az üzletek listáját ide kattintva találod.

Ha meggyőztünk, hogy miért érdemes az Asics Mexicoban járni, csak kattints a képekre, és már rendelheted is a megfelelő méretet!

asics-mexico-delegation-férfi-utcai-cipő-playersroom

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.