Asus X540LA-XX271D 15,6' kék notebook az Office Depot-ban Asus X540LA-XX271D 15,6' kék notebook az Office Depot-ban

Van abban valami mélységesen kielégítő abban, amikor az ember gyönyörködve nézi vadonatúj laptopját. 

És hogy konkrétan az Asusnak erről a szépségéről, az X540-ről, mit kell tudni, had foglaljam össze röviden.

Intel® processzor van benne, Intel HD Graphics 5500 integrált grafikus kártya valamint akár 12 GB RAM. Mindez ideális munkahelyi és szórakozáshoz használatos számítógéppé teszi. Az új, vékony, szimmetrikus USB csatlakozó szupergyors átviteli lehetőséget biztosít, ami lefordítva annyit jelent, hogy egy 2 gigás filmet kb. 2 másodperc alatt tudsz átmásolni a segítségével.

Hogy akár több képernyőn is tolhasd, az Asus X540 HDMI és VGA csatlakozókkal is fel van szerelve, valamint van benne egy DVD Super Multi optikai meghajtó. Csak a biztonság kedvéért.

asus-x540-office-depot

A laptophoz gyakorlatilag nincs szükséged külső hangszóróra, olyan gyönyörű hangja van már most. Az extranagy, 19,4 cm3-es zengőkamra fantasztius basszusokat és különlegsen tiszta hangot eredményez. Az ASUS AudioWizard öt választható módot kínál a tökéletes hangélményhez, attól függően, mivel szeretnéd elütni az időt. A Music, a Movie, a Recording, a Gaming és a Speech módokkal optimalizálhatod a hangot zenehallgatáshoz, filmnézéshez, felvételhez, az emberi beszédhez és a játékélmény tökéletesítéséhez.

Az egész gép 1,9 kg, vagyis könnyen hordozható, ami egy laptopnál azért nem utolsó szempont.

Különlegesen tervezett a laptop vizuális megjelenítése, sőt még a hűtő rendszere is. Ha minden részletre kíváncsi vagy, - és miért ne lennél, hiszen a számítógép vásárlás nem egy 5 perces döntés eredménye kell legyen - akkor ide vagy a képekre kattintva minden fontosat megtudhatsz az Asus X540-ről. A laptopot az Office Depotban most 89 990 Ft-ért szerezheted be.

 

asus-laptop-office-depot

Processzor család: Intel® Core™ i3 sorozat, Processzor típus: 5005U, Képernyő : 15.6" 1366 x 768 (WXGA) HD LED Glare, Memória : 4 GB DDR3 1600 MHz (1x4 GB), Merevlemez : 500 GB S-ATA 5400 rpm, Grafikus vezérlő : Intel® Intel HD Graphics 5500 integrált, Operációs rendszer: Free DOS, Bluetooth: Van, WLAN: 802.11 b/g/n, Optikai meghajtó: DVD Super Multi, Kártyaolvasó: Van, Web kamera: Beépített webkamera, Tömeg: 2 kg, USB csatlakozó: 1db USB 2.0 + 1db USB 3.0+ 1db USB C, VGA csatlakozó: DSUB, HDMI csatlakozó: Van, Garancia: 2 év

Ár: 89 990 Ft

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.