Black Friday akciók a Promod üzletekben Black Friday akciók a Promod üzletekben

A Promod üzletekben is kedvezményes áron vásárolhatunk a Black Friday alkalmával. A legújabb kollekció darabjait is 20%-os kedvezménnyel szerezhetjük be, kizárólag november 24-én a Promod weboldalán és üzleteiben.

Ha még nincs ötleted, hogy mit vegyél fel a karácsonyi vagy szilveszteri bulira, nézd meg kedvenc darabjainkat, vagy látogass el a Promod webshopjába.

Többféle méretű és mintájú táska közül válogathatsz, elegáns kézitáskák, Jacquard szövésű borítéktáskák, vagy mindent elnyelő totebagek, itt biztosan megtalálod a hozzád leginkább illőt.

 

A virágmintás ruhák a téli szezonban is remekül megállják helyüket, ezek a ruhák a bizonyítékok rá. A blúzok egy egyszerű farmerrel is könnyen kombinálhatók a hétköznapokban, az óriás virágmintás ruhákkal pedig egy elegánsabb partin is kitűnhetsz a tömegből.

 

Az unalmas nadrágok ideje lejárt! A Promod nőies nadrágjai lágy esésükkel, finom anyagukkal azonnal magukra vonják a figyelmet. Viseld őket magas sarkúval, hogy kihangsúlyozd a nőies alakot!

Az idei szezon meghatározó trendje a bársony és a virágminta. Ezeknek találkozása természetesen a lábbeliknél sem maradhat el. Összegyűjtöttük a kedvenc csizmáinkat és magas sarkúinkat, amelyek hímzett felületeikkel, puha bársony anyagukkal a legegyszerűbb szettet is képesek romantikussá varázsolni.

 

 

Tedd fel boltodat, üzleted a globalplázára ingyen és érj el igazi vásárlókat!