Black Friday az Ars Una webshopon és mintaboltban Black Friday az Ars Una webshopon és mintaboltban

Az Ars Una üzlet idén is csatlakozott a Black Friday akciókhoz. Az internetes és bolti vásárlások ezen a napon különösen megemelkednek, hiszen hatalmas kedvezményeket kínálnak az áruházak.

Az Ars Una idén is 10–50% közötti kedvezményekkel várja a vásárlókat 2016. november 25-én pénteken! A kedvezmény minden termékre vonatkozik, így bátran válogathatnak a gyerekek pl. az iskolaszerek, iskolatáskák között is.

Ha valaki már a karácsonyon is gondolkozik, akkor itt minőségi dísztasakokat, csomagolópapírokat, üdvözlőlapokat is beszerezhet akciós áron.

Szeretettel várunk minden kedves vásárlót mintaboltunkban 10.00 és 18 óra között, vagy ha kényelmesebb az online vásárlás, akkor webshopunkon. Kedvezményes áraink online rendelésre és személyes vásárlásra egyaránt érvényesek.

 

 

 

 

AKCIÓK ÉS RÉSZLETEK ITT ››

Ars Una iskolatáska Black Friday Akció

Ars Una iskolatáska Black Friday Akció

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Különleges ajánlatok a Rózsakertből!

Különleges ajánlatok a Rózsakertből!

Valami exkluzívat keresel? Olyasmit, ami elég különleges ajándék lehet valaki számára, aki maga is különleges? Akkor a Rózsakert Bevásárlóközpontban a helyed! Ha egyelőre ismerkednél a hellyel, olvasd el korábbi cikkünket, amelyben bemutatjuk Rózsadombnak ezt a gyöngyszemét.

Ismét Shopping Weekend a Rózsakertben!

Ismét Shopping Weekend a Rózsakertben!

2018. november 15-18. között felfrissítheted a ruhatáradat a budai Rózsakert bevásárlóközpontban akár 50%-os kedvezménnyel is!

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!