Black Friday az Ars Una webshopon és mintaboltban Black Friday az Ars Una webshopon és mintaboltban

Az Ars Una üzlet idén is csatlakozott a Black Friday akciókhoz. Az internetes és bolti vásárlások ezen a napon különösen megemelkednek, hiszen hatalmas kedvezményeket kínálnak az áruházak.

Az Ars Una idén is 10–50% közötti kedvezményekkel várja a vásárlókat 2016. november 25-én pénteken! A kedvezmény minden termékre vonatkozik, így bátran válogathatnak a gyerekek pl. az iskolaszerek, iskolatáskák között is.

Ha valaki már a karácsonyon is gondolkozik, akkor itt minőségi dísztasakokat, csomagolópapírokat, üdvözlőlapokat is beszerezhet akciós áron.

Szeretettel várunk minden kedves vásárlót mintaboltunkban 10.00 és 18 óra között, vagy ha kényelmesebb az online vásárlás, akkor webshopunkon. Kedvezményes áraink online rendelésre és személyes vásárlásra egyaránt érvényesek.

 

 

 

 

AKCIÓK ÉS RÉSZLETEK ITT ››

Ars Una iskolatáska Black Friday Akció

Ars Una iskolatáska Black Friday Akció

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.