F&F kiárusítás, akár 50% kedvezmény! F&F kiárusítás, akár 50% kedvezmény!

Az F&F márka minden Tesco hipermarketben megtalálható, népszerű divatmárka. Az angol trendeket követő márka óriási kiárusításba kezd október 16-tól. Akár 50% kedvezménnyel juthatsz hozzá női, férfi és gyerekruhákhoz. Az akció az őszi női, férfi és gyermek termékekre vonatkozik: cipő, csizma, kabát, öltöny, blézer, pulóver, nadrág, poló, ing, szoknya, sál, sapka, stb.

Részletek a kedvezményről ››

F&F őszi-téli Lookbook ››

F&F magazin és divat tippek ››

Őszi-téli termékek a kampányból:

Tesco F&F divat ősz F&F női divat F&F női divat F&F női divat F&F női divat F&F női divat F&F női divat F&F női divat

 

* Az ajánlat az áruházakban megjelölt ruházati termékekre és cipőkre vonatkozik és 2015. október 16-tól a készlet erejéig érvényes. Az árak már tartalmazzák a kedvezmény mértékét. A kiárusításban olyan termékek is előfordulhatnak, melyek korábbi kiárusításban vettek részt, valamint új termékek folyamatosan kerülnek be. A választék áruházanként változó és eltérő, a termékekből a készlet korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre. A részleteket keresd az áruházak ruházati osztályán.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.