Gyerekszandálok akciója a Sportfactoryban Gyerekszandálok akciója a Sportfactoryban

Ha szülő vagy, vagy kisebb gyermek is van a családodban, pontosan ismered Te is az érzést, amikor elérkezik a szezonális cipővásárlás és egyúttal a kétségbeesés időszaka is. A gyerekek lába hihetetlen gyorsasággal tud nőni, és míg az egyéb ruhadarabokat nagyobb tesóktól, rokonokgyerekektől meg tudják örökölni esetleg rászánod magad, hogy kevésbé márkás darabokat vegyél a porontyodnak, addig a cipőkkel más a helyzet.

Mivel a megfelelő kényelem és az ergonomikus kialakítás különösen fontos, ha gyermekednek szeretnél cipőt választani, így ilyenkor érdemesebb a nagyobb márkák kifejezetten gyerekek számára kifejlesztett sportcipőit keresni a boltok polcain. 

Szerencsére a Sportfactory üzleteiben és webshopjában most akár féláron juthatsz hozzá a Nike és az Adidas gyermekszandáljaihoz, amelyek kiváló talprészüknek és tépőzáras felsőrészüknek köszönhetően a legnagyobb örökmozgónak is egyből a kedvencükké válhatnak. A rengeteg szín és minta pedig feldobja a kisgyermekek hangulatát játék közben is!

További infokért kattints a képre vagy erre a linkre!

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek
Sportfactory Adidas Nike

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

Nincs még értékelve, légy te az első!
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Utcai cipő Divat akciók Cikk rovatoldalak Divat Sport akciók

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.