Hamarosan itt a nyári szünet, vidd piknikezni a családot! Hamarosan itt a nyári szünet, vidd piknikezni a családot!

Milliószor előfordul, hogy a kirándulás előtt az utolsó pillanatban kell módosítani valamilyen részleten, gyakran pont menün. Ez a szendvics nem jó, mert a gyerek nem eszi meg, az a hús megint nem az igazi, mert megromlik. Ez nagyjából a szalámis zsömlére korlátozza a szendvicskészletet. Arról nem is beszélve, ha mondjuk egy hosszabb útra, nyaralásra mentek, amikor az ember általában elég pontosan kiszámolja, milyen alapanyagból (felvágott, elősütött hús, stb.) mennyire van szüksége.

Érdemes ilyenkor beruházni egy olyan hűtőtáskára, amibe kényelmesen tudsz pakolni, elférnek benne a legfontosabbak, beleértve a vizet, a sört és a gyümölcsöt is.

 családi-piknik

Rövid kirándulásokra elegendő beszerezned egy kisebb darabot, de ha nagypályán tolod az utazást, akkor az autóba való, könnyen pakolható hűtőtáska verzió a te háztartásodból sem hiányozhat.

Szeretnél egy kis időt tölteni a családdal és a barátaiddal, de nem mennél messze a várostól? Íme, néhány tipp, hogy hol piknikezhetsz a legjobbakat Budapesten!

A Nagy-rét a második kerület ékköve, a közelben a hárs-hegyi kilátóval és a Gyermekvasúttal. Reptethettek sárkányt is, piknikezhettek, sütögethettek. Az 56, az 56A, az 59B és a 61-es villamosok hűvösvölgyi végállomásától 10 percet kell sétálni az országos kék jelzésen, és már ott is vagy!

Múlt szombaton a kislányomat elvittem libegőzni, életében először, és rájöttem, hogy ez is egy tökéletes piknik program. Békésen kocsikázz ki Zugligetbe, aztán libegővel irány fel a János-hegy! Az én kislányom nagyon élvezte, egészen biztosan nektek is tökéletes program lesz.

Káposztásmegyeren, a negyedik kerültben található a Farkas-erdő. Itt számos szalonnasütő helyet alakítottak ki, ráadásul a kis erdőcske erdei iskolának is kiválóan alkalmas.  Farkas-erdő északi oldalát a 30-as és a 122-es, a délit pedig a 126, a 126A és a 296-os buszokkal lehet megközelíteni, de a közelben áll meg a 14-es jelzésű villamos is.

Válassz egy helyet akár Budapest határain belül, és élvezd a természet és a család örömét!

Ha igazán szeretnéd megkönnyíteni magadnak a piknikre való pakolást, válassz ezek közül a termékek közül, hogy a legnagyobb kényelemben falatozhass! Ha pedig az a legfontosabb számodra, hogy a lehető legkevesebb szemetet termeld piknik közben, innen szerezhetsz pár tippet!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.