Hasítsd az aszfaltot az Auchan tuti rollereivel! Hasítsd az aszfaltot az Auchan tuti rollereivel!

A kislányom most négy és fél éves, elérkezettnek láttam hát az időt arra, hogy valami rendes járművet kapjon. Azért persze nem autóra kell gondolni. Valami komolyabb gyerekbiciklire gondoltam első körben, de akkor kiderült, hogy a lányt nagyon érdekli a rollerezés. Nosza, felkeredtünk, nyakunkba szedtük az internetet, és elindultunk rollervadászatra.

Találtunk is egy elég jónak tűnő rózsaszín-fekete, hercegnős (ez fontos!) darabot egészen fogyasztható áron. Meg is vettük, az összeszereléssel sem kellett bajlódni, a gyermek pedig azóta vadul rója a különböző játszóterekre vezető utakat, és egyre ügyesebben hasítja a város hullámait.

A nem azonnal pótolandó vagy beszerzendő dolgok megvásárlására, mint például a bicikli vagy roller, a tavasz a legtökéletesebb alkalom. Böngészd át az Auchan aktuális katalógusát, és találd meg a tökéletes tavaszi járművet!

Kattints ide vagy a képekre, és máris válogathatsz a legjobb, legmenőbb kerékpárok és rollerek között, legyenek azok akár gyerek, akár felnőtt méretűek, hagyományosak vagy elektromosak.

rollerek-auchan-akció

ROLLER, Ft/db, 125 mm

Ár: 5990 Ft

Ft/db, 150 mm - 9 990 Ft

Ft/db, 200 mm - 12 990 Ft

POWER CORE E100 ELEKTROMOS ROLLER, 8 éves kortól, max. sebesség: 17 km/h, súlya: 11,8 kg, max. terhelhetőség: 54,4 kg, akár 60 perc folyamatos használat, kék vagy lila színben.

Eredeti ár: 79 990 Ft Akciós ár: 49 990 Ft

gyerek-rollerek-biciklik-auchan-akció

Cup's 3 KEREKŰ ROLLER, Ft/db, ús és lányos színekben

Ár: 4 990 Ft

FUTÓBICIKLI, Ft/db, acélvázzal, 25,4 cm-es EVA kerekekkel, TPR markolatokkal, két színben

Ár: 7 990 Ft

És most jöjjön a nehézlovasság, felnőtteknek!

elektromos-roller-kerékpár-auchan-akció

POB-03 ELEKTROMOS KERÉKPÁR, 300 W, akkumulátor: 48 V 12 Ah (4x12 V 12 Ah), 3 fokozatban állítható sebesség, kerékméret: 16x2,125 (elöl-hátul), max. sebesség: 30 km/h, elöl és hátul dobfék, első LED világítás, első irányjelző, tartozékok: hajtókar pedállal, akkumulátor-töltő, első kosár, hátsó párnázott gyerekülés, kapaszkodóval és lábtartóval, riasztóval és hátsó kerékzárral felszerelve, egy töltéssel megtehető távolság (tájékoztató adat): 25-35 km

Ár: 149 990 Ft

PIEDONE ELEKTROMOS ROLLER, 18”, 1000 W, akkumulátor: 60 V 12 Ah Li-ion, festett acélváz, 60 kg, max. sebesség: 45 km/h, egy töltéssel megtehető távolság (tájékoztató jellegű adat): 35-40 km, hidraulikus tárcsafék

Ár: 199 990 Ft

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Gyermek és felnőtt rollerek az a-Wear Sport kínálatából.

Ismerd meg a Rózsakertet!

Ismerd meg a Rózsakertet!

A Rózsakert Buda kis ékszere. Ha a Gábor Áron utca környékén élsz vagy dolgozol, esetleg mindkettő, akkor abszolút megfelelő hely bevásrálásra, kávézásra, egy kis kötetlen időtöltésre a barátnőkkel.