Hidegben is stílusosan - TOP 10 téli kabátfajta Hidegben is stílusosan - TOP 10 téli kabátfajta

1. Kockás

Jó hírünk van a retró stílus rajongóinak, idén ugyanis minden trendkövetőnek kötelező beszerezni egy kockás kabátot. Mutatjuk a kedvenceket.

Kabátok: H&M, Bershka, Zara

2. Színes szövet

Idén télen nem kell unalmas szürke, vagy fekete kabátokba burkolóznunk. Nem csak az outfitünket, de a hangulatunkat is remekül feldobhatják az idei szezon színeiben pompázó kabátok.

Kabátok: H&M, Bershka, Zara

3. Műszőrme

Ahhoz, hogy igazán elegánsnak érezzük magunkat és közben ne is fázzunk, már nem kell valódi szőrméből készült ruhákat hordanunk. Szerencsére ezek az óriási műszőrme kabátok idén is divatosak lesznek, ráadásul lelkiismeret-furdalás nélkül hordhatjuk őket.

Kabátok: H&M, Bershka, Bershka

4. Pufi dzseki

A pufi dzsekik valószínűleg mindannyiunk gyerekkorának rettegett szereplői, azonban az utóbbi időben már könnyen találhatunk olyan darabokat is, amelyekbe szívesen belebújnánk egy-egy fázós reggelen.

Kabátok: Bershka, Zara, H&M

5. Világos színek

Szinte kötelező szabálynak számít, hogy fehér színt csak tavasszal és nyáron lehet hordani. Idén azonban a világos árnyalatok rajongói is örülhetnek, ugyanis ezen a télen bátran hordhatunk fehér, púder és bézs színű nagykabátokat is.

Kabátok: Mango, H&M, Zara

6. Military stílus

A khaki színű kabátok már évek óta jellegzetes szereplői az őszi-téli divatnak, természetesen idén sincs ez máshogy. Mutatjuk a kedvenc military-stílusú darabjainkat.

Kabátok: Bershka, F&F, H&M

7. Minták

Idén nem kell megijednünk a hatalmas virágmintáktól és bátor színpárosításoktól sem. Ezek a mintás kabátok és kimonók például a legborongósabb őszi napokat is képesek derűsebbé varázsolni.

Kabátok: H&M, Bershka, Zara

8. Bélelt farmer

A farmerdzseki mindannyiunk nagy kedvence, ám nem kell elfelejtkeznünk róla a hidegebb időszakokban sem. Ezek a kényelmes, puha bélésű kiskabátok a hűvösebb napokon is remekül megállják a helyüket.

Kabátok: Zara, Reserved, Bershka

9. Bomberdzseki

A boyfriend-stílusú ruhák évek óta uralják a divattrendeket. A hidegebb időkben sincs ez másképp. A nőiesebb megjelenéshez válasszuk ezeket a virágos, vagy mintás dzsekiket.

Kabátok: H&M, Bershka, Zara

10. Bőrdzseki

Utolsóként pedig következzen az örök visszatérő bőrdzseki, amellyel soha nem kell félnünk attól, hogy kimegyünk a divatból.

Kabátok: Bershka, Zara, H&M

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.