Interjú egy Converse függővel Interjú egy Converse függővel

Elgondolkodtam azon, hogyan tudnám igazán hitelesen bemutatni a Converse tornacipő előnyeit, hiszen én magam nem rendelkezem számottevő tapasztalattal. Az interneten megtalálható ugyan egy rakás teszt videó és cikk, amik méltatják a sneaker előnyeit, azért az nem egészen ugyanaz. 

És akkor bevillant az isteni szikra. Egyik legkedvesebb kolléganőm lábán láttam éjjel-nappal Converse-t, és egyszer beszélgettünk is arról, mekkora rajongója a műfajnak. Ezért elhatároztam, hogy készítek egy interjút vele, miért szeretjük a tornacipőt? témában.

Miért jó a tornacipő szerinted? Konkrétan, számodra a Converse?

Egyetlen szóban: kényelem. Általános 7. óta Converse-t hordok, és még soha nem törte fel a lábam. Még 12 órás kiránduláson sem. Azt a cipőt három évig hordtam egyfolytában, még hóban is, és csak akkor kezdett egy kicsit megviseltnek tűnni.

Hóban is hordtad? Nem mondom! Kánikulában is?

Igen, télen-nyáron, tényleg. Jól szellőzik, egyáltalán nem éreztem, hogy most azonnal le akarom venni vagy ilyesmi. A téli hó után kaptam szüleimtől egy téliesített változatot, aminek már volt bélése.

Jól mosható? Gondolom, ez szempont, ha kirándulsz is benne és időjárástól függetlenül hordod.

Igen, szoktam mosni. Nincs tőle semmi baja. 

Van kedvenc modelled vagy váltogatni szoktad, kísérletezel az új trendekkel?

Mindig alacsonyszárút veszek, az optikailag jobban illik hozzám. És feketét, mert az mindenhez megy. Még egy lezserebb szoknyához is fel tudom venni. Illetve most kaptam egy sötétbordót a barátomtól. Igen, feketét vagy egy sötétebb színűt.

És tényleg mindig Converse-t hordasz? Nem akartál kipróbálni soha másik márkát?

Nem. :) Teljesen beleszerettem. Meg tudom a pontos méretemet belőle, ami mindegyik modellnél ugyanaz. Gyártanak feles méretet, ami nagyon jó, mert pont olyan a lábam. Online is simán meg tudom rendelni, nem kell mindig elmenni felpróbálni.

Köszönöm szépen, hogy segítettél és válaszoltál!

Szívesen. :)

Ez tehát Réka és a Converse szerelmének rövid története. Ha te is szeretnél találni egy évekig kitartó, hűséges, elképesztően változatos színekben, mintákban beszerezhető tornacipőt, csekkold a legújabb ajánlatokat a Playersroom webáruházban! Katt ide vagy a képekre!

converse-chuck-taylor-all-star-ii-playersroom

converse-chuck-taylor-all-star-magas-szárú-playersroom

converse-alacsony-szárú-tavaszi-női-tornacipő-playersroom

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.