Ismerd meg a Rózsakertet! Ismerd meg a Rózsakertet!

A nagy bevásárlóközpontok mellett akadnak olyan helyek is a városban, amelyek kisebbek, kompaktabbak, otthonosabbak.

Ilyen hely a Rózsakert, amely azzal együtt, hogy valóban megvan benne szinte minden, amit egy bevásárlóközpontban keresel, mégis kedves, barátságos hely. Kávézó és sütiző várja, hogy beülj a barátnőddel dumálni vagy fellélegezz egy hosszú vásárlási maraton után.

A belső tér hangulatos, illik a környező utcákhoz és terekhez.

rózsakert

A divatüzletek mellett a gyerekek is jól járhatnak a Rózsakertben. Játékbolt, szenzációs, menő sportszereket és kiegészítőket (sárkányos bicikli sisak, elefántos csengő) kínáló üzlet ejtheti rabul a kisgyereket és a szülőket egyaránt. Napközbeni programnak is ideális a Rózsakertben töltött idő.

A vásárlás után fogyassz el egy könnyű ebédet, és pihenj rá egyet a gyönyörű, hangulatos hátsó kertben, míg a gyerek a játszótéren rohangál. 

rózsakert-játszótér

Ha még nem jártál a Rózsakertben, június 7-én csütörtökön, a Shopping Day alkalamával mindenképp nézd meg, mit kínál neked! A házigazdák még egy pohár pezsgővel is kedveskednek. Addig is az aktuális ajánlataikat megtalálod a weboldalukon.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!

Klíma akció a Praktikerben

Klíma akció a Praktikerben

Minden időjárásjelentés azzal riogat, hogy idén elmarad az ősz. Egy hosszú, meleg nyárszerű évszakra számíthatunk, ami azt jelenti, hogy valószínűleg tovább lesz szükséged a légkondira otthon vagy az irodában. Ez tulajdonképpen jó dolog, mert most akciós áron szerezheted be a forróság hátralévő idejére a legprofibb klímákat.

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Gyermek és felnőtt rollerek az a-Wear Sport kínálatából.