JOY Napok kuponokkal november 12–14. között JOY Napok kuponokkal november 12–14. között

Novemberben JOY-napok! Siess az újságárushoz, hogy le ne maradj a legújabb számról, amiben megtalálod a JOY-napok kuponjait!

„Na ki jön velünk vásárolni?” – teszi fel a kérdést a JOY magazin a címlapon.

240 kupon, 20-30-40-50%-os kedvezmények, nyeremények és meglepetések várnak az idei őszi JOY Napokon! Már most jegyezd fel a naptárodba a 2015. november 12–13–14. dátumokat.

Szemezgettünk a kuponok között és ezen a hétvégén tényleg fantasztikus kedvezmények várnak: 50% az adidasnál, 20% az Alexandra könyvesboltokban, a Douglas parfümériban, a Bata cipőboltban, a Boschnál vagy a Tescóban, 20-30% kedvezménnyel vásárolhatsz az Euronicsnál.

Az akciós kuponokon kívül számtalan jó program is lesz ezen a hétvégén a JOY Napok keretén belül: színes programok 11 és 20 óra között a JOY Trendszigeten a WestEnd Millennium udvarban, afterparty a The Bierersszel és még sok izgalmas ajánlat. Tudj meg többet és böngéssz a kuponok között»

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.