Laptop és okostelefon akció a Media Marktban Laptop és okostelefon akció a Media Marktban

Ha valamikor, akkor ezen a héten érdemes feltupírozni az otthoni IT részleget. Több okból is. Az egyik, hogy csodaszép májusi hétnek nézünk elébe, még akkor is, ha időnként esni fog az eső. Az élet szép, a madarak dalolnak, minden megérett a változásra, újításra, bővítésre! 

A másik, egy fokkal kézzelfoghatóbb ok pedig a Media Markt ajánlata. Ezen a héten a laptopok akár 20, a mobiltelefonok akár 27%-kos kedvezménnyel rendelhetőek a webáruházból. Ezen felül egy rakás kiegészítő, tartozék, ráadás termék is elérhető most az akció keretében.

Egyszóval, érdemes ide vagy a képekre kattintani és belenézni az ajánlatba. Ha komolyan szándékozol áldozni a high tech oltárán, itt érdemes keresgélni az áldozati bárányt!

laptop-kedvezmeny-media-markt

peaq-asztali-gép-laptop-madia-markt

okostelefon-kedvezmeny-media-markt

samsung-akcio-media-markt

És a fenti válogatás csak egy része a teljes kínálatnak! Ha érdekel, mi mindent kaphatsz most meg akciósan, kattints ide, és válogass kedvedre!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.