Menő Asics futócipő a Playmaxben Menő Asics futócipő a Playmaxben

Az ASICS sem marad el a Nike-tól vagy az adidastól, ha funkcionalitásról és megjelenésől van szó. Bemutatjuk az ASICS fuzeX futócipőt!

A fuzeX kollekció két dologban különleges: az egyik az ultrakönnyű középtalp, a másik pedig a trendi design. Ma már alapelvárás egy futócipő esetében, hogy ne csak tökéletesen szolgálja a sportolást, óvja a lábat és a gernicet, hanem hogy annyira menőn nézzen ki, amennyire ez csak lehetséges. Az ASICS a fuzeX-szel mindent megtett, hogy ennek a követelménynek megfeleljen.

A talp különlegessége a fuzeGEL technológia, amelyet Japánban fejlesztett ki az ASICS Institute of Sport Science. Az eljárás során GEL és hab homogén ötvözete, egy különleges talp réteg jön létre. Ez nem csak felfogja és optimálisan eloszlatja a talajfogás során keletkező terhelést, hanem új lendületet is ad a következő lépéshez. Ezzel egyidejűleg óvja a térdet és a gerincoszlopot és segíti a nagyobb sebesség elérését. 

fuzex-playmax-globalplaza

Felső része könnyű, szintetikus varrásmentes kialakítással készült MESH és vászon keveréke. Ez az anyag légáteresztő, könnyű és úgy simul a lábra, akár egy kesztyű. A sarokalátámasztás ideális 7-8 mm vastagságú. A cipő belsejében antibakteriális talpbetét réteg található, amely akkor is kellemes és kényelmes viseletet biztosít, ha a cipőt mindennapi viseletnek szánjuk.

fuzex-playmax-globalpalza

Korábban említettük a design jelentőségét. Ha feltűnő akarsz lenni, kitűnni a hajnali futók tömegéből és mozgás közben is egyedülállónak érezni magad, akkor ezt a cipőt tényleg Neked találták ki. Az ASICS fuzeX kollekció darabjai élénk, divatos színekben pompáznak, és optikailag lekerekített 3D vonalvezetéssel hívják fel magukra a figyelmet. 

playmax-fuzex-globalplaza

Meggyőztünk? Akkor kattints és rendelj ultradivatos, elképesztően jól funkcionáló futócipőt a Playmax webáruházból vagy nézd meg és próbáld fel személyesen valamelyik Playmax üzletben. Az üzletek listáját ide kattintva megtalálod.

ASICS FUZEX, férfi futócipő

fuzex-playmax-globalplaza

Eredeti ár: 39 999 Ft Kedvezményes ár: 34 999 Ft Playmaxclub ár: 31 999 Ft

ASICS FUZEX, férfi futócipő

fuzex-playmax-globalplaza 

Eredeti ár: 38 999 Ft Kedvezményes ár: 24 999 Ft Playmaxclub ár: 22 999 Ft

ASICS FUZEX, női futócipő

fuzex-playmax-globalpalza

Ár: 39 999 Ft Playmaxclub ár: 35 999 Ft

ASICS FUZEX LYTE, férfi futócipő

fuzex-playmax-globalpalza

Eredeti ár: 29 999 Ft Kedvezményes ár: 24 999 Ft Playmaxclub ár: 22 999 Ft

ASICS FUZEX LYTE, női futócipő

fuzex-playmax-globalpalza

Eredeti ár: 29 999 Ft Kedvezményes ár: 22 999 Ft Playmaxclub ár: 18 999 Ft

ASICS FUZEX, női futócipő

fuzex-playmax-globalplaza

Eredeti ár: 38 999 Ft Kedvezményes ár: 24 999 Ft Playmaxclub ár: 22 999 Ft 

Mozogni akarsz? Tedd azt teljes erőbedobással és olyan feltűnően, ahogy csak lehet!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

F&F nyári kollekció

F&F nyári kollekció

Itt az F&F nyári kollekciója! Találd meg benne a legdivatosabb darabokat és dobd fel a gardróbod egy kis napfénnyel!

Nike akció a Sportfactoryban

Nike akció a Sportfactoryban

Fuss ki a világból, a nyüzsgésből, hagyd magad mögött a stresszt! Repítsenek a legjobb Nike cipők az utcán is a cél felé!

Cseremaraton a Media Marktban

Cseremaraton a Media Marktban

A Media Markt már gyúr a cserékre: akciókkal, kedvezményekkel bombáz, hogy időben és jobbra cserélhesd megfáradt készülékeidet.