Nespresso akció a Media Marktnál Nespresso akció a Media Marktnál

Az internet és a kávé a 21. század Maslow-piramisának legalja. Ha valamelyik hiányzik a reggeledből vagy akár az egész napodból, belőled is kitör a vadállat? Szelidítsd meg a bestiát már a kitörés előtt

Internet ügyben segíthet a Media Markt router kínálata, a kávéigényeidet pedig maradéktalanul kielégíti az áruház Nespresso akciója. Ennek keretében ha május 31-ig Nespresso kávégépet vásárolsz, a kapszulavásárlásra akár 20 000 Ft értékű kedvezmény kupont is érvényesíthetsz.

A kuponokat a Nespresso Boutique-okban, a Nespresso Mini Boutique-okban, Nespresso weboldalán vagy postai úton érvényesítheted, ahogy neked legkényelmesebb.

A részletekért és a fenséges, nektárt és ambróziát is megszégyenítő, isteni kávékat készítő Nespresso gépekért kattints ide vagy a képre!

media-markt-nespresso-kávégép-kapszula-akció

Személyesen szeretnéd csekkolni a kínálatot? Válaszd ki a kedvencedet a hozzád legközelebbi Media Marktban! Az áruházak listáját ide kattintva találod.

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Gyermek és felnőtt rollerek az a-Wear Sport kínálatából.

Ismerd meg a Rózsakertet!

Ismerd meg a Rózsakertet!

A Rózsakert Buda kis ékszere. Ha a Gábor Áron utca környékén élsz vagy dolgozol, esetleg mindkettő, akkor abszolút megfelelő hely bevásrálásra, kávézásra, egy kis kötetlen időtöltésre a barátnőkkel.