Nespresso akció a Media Marktnál Nespresso akció a Media Marktnál

Az internet és a kávé a 21. század Maslow-piramisának legalja. Ha valamelyik hiányzik a reggeledből vagy akár az egész napodból, belőled is kitör a vadállat? Szelidítsd meg a bestiát már a kitörés előtt

Internet ügyben segíthet a Media Markt router kínálata, a kávéigényeidet pedig maradéktalanul kielégíti az áruház Nespresso akciója. Ennek keretében ha május 31-ig Nespresso kávégépet vásárolsz, a kapszulavásárlásra akár 20 000 Ft értékű kedvezmény kupont is érvényesíthetsz.

A kuponokat a Nespresso Boutique-okban, a Nespresso Mini Boutique-okban, Nespresso weboldalán vagy postai úton érvényesítheted, ahogy neked legkényelmesebb.

A részletekért és a fenséges, nektárt és ambróziát is megszégyenítő, isteni kávékat készítő Nespresso gépekért kattints ide vagy a képre!

media-markt-nespresso-kávégép-kapszula-akció

Személyesen szeretnéd csekkolni a kínálatot? Válaszd ki a kedvencedet a hozzád legközelebbi Media Marktban! Az áruházak listáját ide kattintva találod.

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.