Nyári szandálok már 3.990 Ft-tól a Deichmann üzletekben! Nyári szandálok már 3.990 Ft-tól a Deichmann üzletekben!

Nincs is kényelmesebb, mint mikor megérkezik a meleg idő, és eldobhatjuk a harisnyákat és zoknikat. Az én kedvenc lábbelim a szandál, hiszen végre szabadon lélegezhetnek a lábaim. Egy ruhával, de egy farmernadrággal is laza, mégis elegáns megjelenést kölcsönöznek neked.

A Deichmann üzleteiben és a webshopon renegeteg variációját megtalálod ezeknek a nyári lábbeliknek: magassarkú, vastag- vagy vékonytalpú, színes, fekete, bőr stb. Tehát ha még nem indultál el a nyári szandálkereső hadjáratodra, a Deichmann üzleteibe mindenképp látogass el.

Ráadásul rendkívül kedvezményesen szerezheted be a legújabb lábbeliket: szandálok már 3.990Ft-tól kaphatóak.

olcso szandik

De ha a nőiesebb lábbeliket kedveled és szeretnéd feldobni az outfitted egy virágos vagy egy elegánsabb darabbal, akkor a telitalpú szandálok között érdemes körbenézned.

telitalpu szandik

Ha már a fesztiválszezonra keresed a megfelelő nyári cipőt, vagy egyszerűen csak egy vagányabb darabra vágysz, akkor Ellie Goulding Star Collection-jében tuti megtalálod a nyerő darabot!

star collection

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!

Klíma akció a Praktikerben

Klíma akció a Praktikerben

Minden időjárásjelentés azzal riogat, hogy idén elmarad az ősz. Egy hosszú, meleg nyárszerű évszakra számíthatunk, ami azt jelenti, hogy valószínűleg tovább lesz szükséged a légkondira otthon vagy az irodában. Ez tulajdonképpen jó dolog, mert most akciós áron szerezheted be a forróság hátralévő idejére a legprofibb klímákat.

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Gyermek és felnőtt rollerek az a-Wear Sport kínálatából.