Nyerd vissza a Media Marktban, amit költöttél Nyerd vissza a Media Marktban, amit költöttél

A Media Marktnál a 18-as szám a nyerő! Hogy miért is? Legújabb akciójukban ha kidobod a három darab hatost, akkor visszanyered vásárlásod értékét! Mindenkinek van egy dobása!

Október 19–31. között tart a Media Markt legújabb akciója. Este 18 óra után dobj három hatost és nyerd vissza, amit költöttél! Azok a vásárlók, akik a 2015. október 19. és 31. közötti időszakban bármely magyarországi Media Markt áruházban 18 óra után vásárolnak részt vehetnek a kockadobó játékban. Ha az egyszeri próbálkozási lehetőség után kidobjátok a három darab hatost, ajándékkártyán visszanyeritek vásárlásotok értékét.

Most tehát megéri a Media Marktban minél nagyobb értékben vásárolni, hiszen ha most vásárolsz akár mosógépet, kávéfőzőt, akkor annak visszanyerheted az árát!

A részletes játékszabályzat itt olvasható »

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.