Puma Turin a Sportfactoryban Puma Turin a Sportfactoryban

Képzeld magad elé azt a helyzetet, amikor állsz a szekrényed előtt, és nem gondolkodsz azon, hogy mit vegyél fel. Csak benyúlsz, kiveszed a kedvenc felsődet a kedvenc nadrágoddal vagy szoknyáddal. Mindezt azért, mert nem kell azon törnöd a fejed, hogy mi passzol a cipődhöz. Mégpedig azért, mert a Puma Turinghoz nagyjából bármi passzol. A modell valószínűleg a napsütéses, csípős ősz slágere lesz.

A részletekért kattints ide vagy a képekre!

puma-turin-akció-cipő-sportfactory

A sportosabb, nylon felsőrésszel ellátott modellek mellett elegáns, szintetikus bőr változatban is megtalálod ezt a Pumát. Az Eva középtalp elképesztően kényelmes, a vonalvezetés és az egyes variációk szolid, fekete-fehér színösszeállítása pedig tökéletesen passzol a sportos megjelenéshez. 

puma-turin-akció-sportfactory

A Sportfactoryból most akciósan szerezheted be ezt a gyönyörűséget, szóval szerintem ne várj vele!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.