Selecline Tablet 10” Quad core MID11Q9L tesztje Selecline Tablet 10” Quad core MID11Q9L tesztje

A Selecline MID11Q9L tabletje egy 10 colos, barátságos képernyő mérettel rendelkező, LCD kijelzős készülék. 1024x600 képpont megjelenítésére képes, így egy komolyabb grafika, film vagy nagyobb fénykép elég jó minőségben nézhető rajta. A hangminőségre sem lehet panasz, különösen, hogy a készülék elképesztően olcsó, 19 999 Ft-os áron szerezhető be az Auchanban, ide és a képekre kattintva meg is nézheted.

auchan-tablet-globalplaza

A tablet kezelhető méretű kiszerelésben érkezik, a doboz tartalma az eszközön kívül egy töltő, egy USB csatlakozó, egy használati utasítás és egy jogi nyilatkozat. A termék egy színű fekete, hátsó lapjának kiképzése segíti a biztos tartást. Ezzel együtt a súlyelosztása talán nem túl ideális, egy kézzel tartva nehezebben kezelhető, viszont vízszintes állapotban a legkönnyebb használni. Látszik, hogy alapvetően így is tervezték, a bekapcsoló és a kezdőképernyő gomb a jobb oldalon helyezkedik el, ami jobbkezesek számára nagyon kényelmes. Ugyanitt található a Micro USB port, az SD kártya számára fenntartott hely és a Jack aljzat. A fejhallgató számára a készülék tetején, jobb oldalt található a csatlakozó. Az érintőképernyő szépen, simán működik, nem túlérzékeny, de nem is kell nagyon erősen böködni.

tablet-auchan-globalplaza

Az operációs rendszer Android 5.1.1 (Lollipop), és aki kezelt már androidos készüléket, annak ez a tablet kifejezetten felhasználóbarát. Sőt! Az Android egyik legnagyobb előnye, a könnyű kezelhetőség, azok számára is meggyorsítja a beállítást, akik másik oprendszerhez vannak szokva. A Google legnépszerűbb alkalmazásai egy kupacban megtalálhatóak a kezdő képernyőn, nem kell külön a Beállításokban keresni vagy a képernyőre kihelyezni őket. Bekapcsoláskor érdemes a magyar nyelvet azonnal kiválasztani, ugyanitt lesz majd lehetőségünk a wifi és a Google fiók beállítására is.

A készülék rendelkezik egy előlapi és egy hátlapi kamerával, amelyek képminősége nem a legjobb. Az elülső kamera 0,3 MP-es, a hátsó 1,9 MP-es kép készítésére alkalmas. Az 1,3 GHz-es QuadCore processzor és az 1GB RAM kielégítő netezési sebességet tesz lehetővé, videókat is szépen játszik le a gép, a Google Play áruházból elérhető játékok is megfelelően futnak rajta. A memória 8 GB-os, azonban a futáshoz szükséges alkalmazások és rendszerek ebből eleve sokat elfoglalnak, ezért érdemes beszerezni egy SD kártyát – a készülék memóriája 32 GB-ig bővíthető.

tablet-auchan-globalplaza

Dokumentumok olvasására kifejezetten alkalmas, a képernyő szépen jelenít meg minden fajta formátumú szöveget.

Összességében elmondhatjuk, hogy ár-érték arányban a Selecline MID11Q9L tablet elég jó választás, ha arra van szükség, hogy az e-maileket, fontos dokumentumokat gyorsan megnézd rajta vagy utazás közben belekezdj egy filmbe, egy könyvbe, esetleg kisebb androidos játékokkal múlasd az időt. 

Jellemzők:

Operációs rendszer: Android 5.1.1

Kijelző: LCD TN, 10” (25,4 cm),  multitouch kijelző, 1024x600 px

Processzor: 1,3 GHz, Quad core

RAM memória: 1 GB; memória: 8 GB + micro SD port - 32 GB-ig bővíthető

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Nike akció a Sportfactoryban

Nike akció a Sportfactoryban

Fuss ki a világból, a nyüzsgésből, hagyd magad mögött a stresszt! Repítsenek a legjobb Nike cipők az utcán is a cél felé!

Cseremaraton a Media Marktban

Cseremaraton a Media Marktban

A Media Markt már gyúr a cserékre: akciókkal, kedvezményekkel bombáz, hogy időben és jobbra cserélhesd megfáradt készülékeidet.

Barkácsolj okosan a Praktiker elektromos szerszámaival!

Barkácsolj okosan a Praktiker elektromos szerszámaival!

A legjobb minőségű elektromos szerszámokat keresed otthoni barkácsoláshoz vagy lakásfelújításhoz? Akkor a legjobb helyen jársz, ugyanis a Praktiker kínálatában most rengeteg akciós terméket találsz!