Szerezd be a nyár alapdarabjait most akár féláron a H&M-ben! Szerezd be a nyár alapdarabjait most akár féláron a H&M-ben!

A jó idő beköszöntével végre  elhagyhatjuk a kabátokat, nem kell beöltöznünk a hideg ellen. Nyáron valahogy egyszerűbb felöltözni, hiszen elég egy kényelmes ruha és hozzá egy szandál, vagy a mostanában egyre divatosabb espadrilles.

Végre nem kell órákat gondolkodnom azon, milyen ruhát vegyek fel egy egyszerű hétköznapra, vagy egy esti találkozóra.

Öltözködésnél számomra a legfontosabb szempont a kényelem, hogy jól érezzem magam abban a ruhában, amiben vagyok, hiszen meghatározza az egésznapi hangulatomat azt, hogy éppen mit viselek.

Nyárra érdemes beszerezni a póló- és ingruhákat,  hiszen rendkívül jól kombinálhatóak szandállal és tornacipővel is. Ha picit hűvösebb az idő, egy cicanadrággal abszolút nyerő párosítás, és ami a legfontosabb: ennél kényelmesebb viselnivalót el sem tudok képzelni.

ingruha

Ingruhák már 5390 Ft-tól.

A nyár egyik leglazább és kötelező alapdarabja a twillsort. Érdemes több színben beszerezni, hiszen egy fehér vagy egy rószaszín rövidnadrág szuper löket lehet egy nyáresti randevúhoz, a fekete és a zöld pedig vagányabb választás, a nyári fesztiválszezon alapjai. Kombinálhatjuk egy trikóval vagy egy laza polóval, és ami mostanában szintén nagy divat, egy ing vagy blúz tökéletes párosítás lehet hozzájuk.

twillsortok

A twilsortokhoz most 2490Ft-ért juthatsz hozzá.

A jó idő megérkezésével elkezdődött a strandszezon is. Pünkösd alkalmával a hosszú hétvégére érdemes betervezni egy kis vízparti látogatást is. Ha idén még nem kezdted el a tökéletes bikini és fürdőruhák beszerzését, a H&M webshopban érdemes körülnézned, hiszen itt tutira találsz ízlésednek megfelelőt – rendkívül kedvezményes áron!

bikiniBikinit már találsz 1290 Ft-tól!

Az akció június 1-ig érvényes, vagy a készlet erejéig. Ha nem szeretnél lemaradni erről az akcióról, érdemes minél előbb körbenézned a webshopban, vagy a H&M üzleteiben. Külön jó hír lehet, hogy június 1-ig INGYENES A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!!!

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

5.0 pont, 1 szavazat
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Divat Ruha Ruházat

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.