Tesco style Tesco style

Életem kabátját még októberben találtam meg. Türelmesen várakozva lógott a vállfán novemberig, amikor is végre munkára fogtam. Eddig minden télen szétfagytam, mert elegáns, csini, ám nem igazán meleg kabátokat választottam, nade most! Hawai, dizsi, napfény, ha nincs -20 fok, még pulcsit sem kell fölvennem, elég egy vékonyabb kardigán!

Ez egészen addig volt így, míg Tökéletes Kabát zippzárja be nem adta a kulcsot - elnézést a képzavarért - így változtatván a Hawai, dizsi, napfényt, Grönland, fókatánc, Északi Fényre. Viszont a problémát sikerült kiküszöbölni, megint minden tökéletes, totálisan fel vagyok készülve az időjárásra: pulcsi, kabát, sapka-sál, bakancs, csizma, stb. Nagyjából először azóta, hogy édesanyám kezeslábast adott rám az oviban. Büszke, önálló, felnőtt nőnek érzem magam. 

És te?

Ha tippekre van szükséged, hogy mit, hol, mennyiért a hideg ellen, itt egy kis inspiráció. Ide vagy a képekre kattintva tudod csekkolni a többi F&F cuccot.

f&f-tesco-női-pulóver

női-kabát-f&f-tesco

női-kabát-f&f-tesco

szoknyák-f&f-tesco

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.