Tökéletes anyák napi ajándékötletek a H&M-ben! Tökéletes anyák napi ajándékötletek a H&M-ben!

Magyarországon május első vasárnapján köszöntjük az édesanyákat anyák napja alkalmából. Ilyenkor a legtipikusabb ajándék a virág és a csokoládé, de ha valaki szívesen eltérne a szokásos ajándékoktól és még nincs ötlete, érdemes benézni a H&M üzleteibe – itt biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálja a tökéletes ajándékot, ráadásul kitűnő ár-érték arányban.

Természetesen én is veszek virágot édesanyámnak és a nagymamámnak is, viszont szeretek olyan meglepetéssel is készülni, melyek praktikusak számukra, tudom, hogy használni is fogják, így az elmúlt években általában mindig valamilyen ruhadarabot kapnak tőlem a virág mellé.

A ruhanemű tökéletes ajándék:

  • Vehetsz akár 2 egyforma ruhadarabot is, egyiket magadnak, a másikat édesanyádnak, így lesz egyforma ruhátok és összeöltözhettek.
  • Én a nagymamámnak is imádok vásárolni, hiszen miért ne öltözhetne valaki divatosan 70 év felett?
  • Ruhából sosem elég egy nő gardróbjában.
  • Vehetsz olyan darabot is, amit édesanyád talán sosem venne meg magától, de szerinted jól állna neki. 

Pár ötlet a totál "kétségbeesőknek":

Nagyon trendi darabok idén a pólóruhák, melyek magukban is, vagy akár egy cicanadrággal is szuper viselet lehet. A nagymamámnak például ez az egyik kedvenc összeállítása, hiszen rendkívül kényelmes kombináció a tavaszi-nyári melegebb napokon. Egy kardigánnal feldobva a hűvösebb napokra is tökéletes választás lehet egy sportcipővel vagy egy szandállal viselve.

Ebben az átmeneti, szélsőséges időjárásban nem egyszerű felöltözni. Hiába van melegebb idő, estére ismét hideg van, így egy pulóver jó ha mindig kéznél van. Éppen ezért tökéletes választás egy divatos, pasztellszínű pulóver is.

Ha valami csinosabb ruhával készülnél meglepetésként, a H&M palettáján ebből is találsz jó nagy választékban.

Ha mégsem találsz megfelelő ruhadarabot, vagy bizonytalan vagy a méretben – utóbbi abszolút kiküszöbölhető, hiszen 1 hónapos garanciával bármelyik üzletben kicserélik neked a méretet – úgy tökéletes választás lehet egy táska vagy egy selyemsál.

táska és sál

Remélem sikerült segítenem a tökéletes anyák napi ajándék megtalálásának inspirálásában.

Érdekesség: Magyarországon 1925-ben tartották az első Anyák napi ünnepséget a Magyar Vöröskereszt szervezésében.

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.