TOP 5 termék a Tesco műszaki katalógusából

Mint azt már korábban megírtuk, megjelent a Tesco műszaki katalógusa, mely szeptember 3. és 16. között kínál számos elektronikai cikket szép kis kedvezményekkel. Most bemutatjuk, melyik a mi 5 kedvenc termékünk a katalógusból. Ha nektek is megtetszik valamelyik termék, ne habozzatok, még 16-a előtt térjetek be egy Tesco áruházba, és vásároljatok kedvezményesen!

1. Op3n Dott tábla-PC

Ez az egyszerű de nagyszerű kis táblagép nem véletlenül került az első helyre. A Tesco ugyanis most 50% kedvezménnyel árusítja sajátmárkás termékét, így mindössze 14990 forintért a tiéd lehet. És hogy mit kapsz ennyiért? Egy 7,85 collos (1024x768) kijelzőjű, Intel processzoros, Android operációs rendszert futtató, 8 GB memóriával rendelkező kis gépet, amit bárhová magával vihet internetezni (csak wifivel), olvasni, zenét hallgatni, játszani, szórakozni. Ennyi pénzért ennél többet nem várhatunk.

Véleményünk: Hihetetlen, hogy a táblagépek árai ilyen alacsonyan kezdődnek, egy márkás póló áráért már egy egészen korrekt tabletet kapunk.

Részletek itt »

2. PS4 500GB alapgép

Ki tudja, mikor lesz megint ilyen jó alkalom Play Stationt vásárolni? Most a Tescóban akciósan, mindössze 129990 forintért vásárolható meg a PS4 500 GB-os alapgépe. És mit kapsz mellé? 1 db Dualshock 4 wireless vezeték nélküli kontrollert, headsetet, HDMI-kábelt, tápkábelt, USB-kábelt a kontroller töltéséhez, mindezek mellé pedig még 2 db ajándék játékot, amelyet te választhatsz ki a következők közül: The Last Of Us, The Order 1886, God Of War.

Véleményünk: Minek várni a karácsonyi őrületig a Play Station vásárlásával? Korrekt ár ez most a piacon tekintettel a két ajándék játékra.

Részletek itt »

3. Samsung UE32J5000 Full HD LED-televízió

Egy profi, 80 cm képátlójú Full HD LED tévé 89990 forintért. Mit lehet ehhez még hozzátenni? A Samsung UE32J5000 kódjelű tévéjével nem sok panaszod lesz a képminőségre. Van benne 2 HDMI kimenet, USB, 1 Scart csatlakozó, DVBT/C tuner és lehetőség arra, hogy multimédiás tartalmaidat USB-ről játszd le. Ha picivel kevesebb pénzed van, választhatod az UE32J4000 jelű, HD-Ready LED-televíziót, mely 10 rugóval olcsóbb.

Véleményünk: Korrekt áron egy több mint korrekt tévé. Nemcsak tévézéshez. Ha mostanában vásárolnál tévét, ez mindenképp megfontolandó.

Részletek itt: »

4. Lenovo B50 notebook

Egy több mint korrekt notebook ötszámjegyű összegért. Bizony, ez a Lenovo B50 notebook most csak 99990 forintba kerül, ennyiért pedig egy 15,6 collos HD LED kijelzővel szerelt, 500 GB tárhellyel és 4 GB tárhellyel rendelkező, Intel Pentium Quad-Core processzor hajtotta laptopot kapsz. Ha laptopvásárlás van tervben, mindenképp érdemes számolni ezzel az ajánlattal.

Véleményünk: Egy ilyen gép nemcsak otthonra lehet tökéletes választás, de alapvetően munkához vagy a középiskolai, egyetemi tanulmányokhoz is hűséges társ lehet. És most csak 100 ezer forint.

Részletek itt »

5. Huawei P8 Lite kártyafüggetlen okostelefon

Egy erős és megbízható okostelefon most csak 74990 forintért a Tesco ajánlatában az egyik legjobb kínai gyártótól, a Huaweitől. 5 collos kijelző, 2 GB RAM, 16 GB memória, 5 megapixeles előlapi és 13 megapixeles hátlapi kamera, nyolcmagos 64 bites processzor, Android 5.0 operációs rendszer. Mi kellhet ennél több?

Véleményünk: Aki egy nem túlárazott, erős és megbízható androidos okostelefont keres jó áron, a Huawei P8 Lite-ban nem fog csalódni.

Részletek itt »

További hasznos linkek:

Tesco termékek listája »

Tesco áruházak listája »

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.