Vadonatúj Asics modell a Playersroomban Vadonatúj Asics modell a Playersroomban

Lassan komolyan belehúz a szottyos idő. Azok, akik minden körülmények között a szabadtéri futás és edzés hívei, ilyenkor sem adják fel. Én ennél kényelmesebb vagyok, ezért amikor beüt a rossz idő, bevonulok a konditerembe. Elsőre azt gondoltam volna, hogy cipő szempontjából mindegy, hogy kint vagy bent futok-e. Lényeg, hogy a cipő tartsa a bokámat, kényelmes legyen, stb.

Aztán egy tesztelés során kipróbáltam egy kifejezetten beltéri edzésre tervezett cipőt, és rá kellett jönöm, hogy kb. akkora a különbség kültéri és beltéri sportipő között, mintha sima pólóban vagy edző cuccban futok. Egyáltalán nem mindegy. 

asics-gel-movimentum-női-sneaker-cipő-playersroom

Az Asics Gel-Movimentum eredetileg egy kétszeres világbajnok beltéri sprinter - Nelli Cooman számára lett kifejlesztve, és mint ilyen, gyakorlatilag teljesen egyedi a sneaker világban. Talpa, mint a neve is mutatja, geltechnológiával készült az ideális talpsűrűség érdekében. 

asics-gel-movimentum-ezüst-playersroom

A fekete-arany és az ezüst színű modelleket keresd a Playersroom polcain, illetve ide kattintva a webáruházban!

(Képforrás: https://asphaltgold.de/de/)

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.