Zene és film akciók a Media Marktban Zene és film akciók a Media Marktban

Tudom én, hogy nagy dolog a torrent. Mégis, van az a film vagy sorozat, amiért érdemes elmenni a boltba és megvenni a DVD-t. Most komolyan, te nem szereted azt az érzést, amikor állsz a polcok előtt, válogatsz, majd megtalálod a Tökéletes Filmet? Otthon kibontod - hallod a szakadó celofán hangját? - és megérzed az új film illatát. 

Hasonló érzés az is, amikor a kedvenc zenekarod legújabb albumát tartod a kezedben. És valjuk be, azért jól esik arra gondolni, hogy fizettünk valamiért, amit értékesnek gondolounk, amit szeretünk. Plusz értéket ad neki. 

Viszont ha már fizetünk érte, miért ne vennénk meg akár akciósan is. A Media Markt 20. születésnapja alkalmából különféle meglepetésekkel jelentkezik a hónap folyamán, így péládul ezen a héten kedvezményes film és zene kínálattal.

A webáruházban 2017.10.29-ig 15% kedvezmény jár minden online leadott zenei megrendelésre. Érdekelnek a részletek? Akkor katt a képekre, és már böngészhetsz is kedvenc zenéid és filmjeid között!

media-markt-zenei-akció-válogatás

media-markt-film-válogatás-akció

Ha érdekel, milyen szenzációs zenéket és filmeket szerezhetsz még be úgy, hogy fizetsz érte, mégis te jársz jól, kattints tovább a globalplaza.hu gyűjteményére!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Cseréld le a Media Markttal!

Cseréld le a Media Markttal!

Kedvezményes multimédiás eszközök, háztartási kis- és nagygépek, szépségápolási eszközök a Media Marktnál.

50% kedvezmény a H&M-ben!

50% kedvezmény a H&M-ben!

Női, férfi, baba-gyermek és dekorációs termékek a H&M üzleteiben és online webshopjában.

Nyári vásár az IKEA-ban!

Nyári vásár az IKEA-ban!

Valamennyiünk kedvenc skandináv bútoráruházlánca belekezdett a nyári kiárusításba. Kattitns, tudd meg a részleteket, és legfőképp: ne hagyd ki!