Akciós őszi Deichmann cipők

Ez egy archívált hír,a cikk érvényessége eddig tartott: 2011-11-21Az őszi időjáráshoz ideje beszerezni a melegebb cipőket is. A Deichmann őszi cipőakciójában tartósan alacsony áron válogathattok a jobbnál jobb lábbelik között. Graceland, 5th Avenue és Janet D. csizmák, fűzős cipők, bokacsizmák a hölgyeknek. Memphis One, Gallus és AM Shoes cipők az uraknak. Valamint a Most Wanted kollekció Puma, Nike és Adidas cipői a sportos fiataloknak. Nézd meg őket árakkal...
 KAPCSOLÓDÓ TARTALOM
 Akciós őszi Deichmann cipők

Oszd meg ezt a cikket a Facebook oldaladon!

Itt az ősz, így itt az ideje a cipőváltásnak is. A Deichmann őszi cipő most is, mint mindig, tartósan alacsony áron vásárolhatók meg a készlet erejéig. Válogassatok a Graceland, 5th Avenue és Janet D. csizmák, fűzős cipők, bokacsizmák közül, valamint a Memphis One, Gallus és AM Shoes cipők között. Ha pedig valami sportos lábbelire vágysz, akkor itt a Most Wanted kollekció Puma, Nike és Adidas cipői.

Az akciós Deichmann cipőket itt megnézheted, az akciós árakkal együtt >>> 


Felhasznalo:
Kalmár Etelka
Dátum:
2011-10-18 20:14:31

Szegény kislány melyik kukából vette ki?


Felhasznalo:
Wendel Istvánné
Dátum:
2011-10-04 09:14:44

Csúnya cipő nem kellene.

 [1] 

Új hozzászólás
Név:
E-mail:
Az email cím nem jelenik meg a hozzászólás-ban!
 
  Kérjük írja be a balioldali számot!
 
 
  Új hozzászóláshoz nem szükséges regisztráció, csak adja meg a fentieket és már mehet is. Kérjük valós e-mail címet adjon meg hozzászólásához, csak így vehet részt nyereményjátékunkban. A GlobalPlaza Kft fenntartja a jogot, hogy törli az obszcén tartalmú hozzászólásokat.