Tchibo üzlet nyílt a Westendben

Ez egy archívált hír,a cikk érvényessége eddig tartott: 2011-02-28A Westend City Centerben új Tchibo üzlet nyílt február 16-án. A nyitás alkalmából több akcióval várják a vásárlókat. Olvasd el a részleteket...
 KAPCSOLÓDÓ TARTALOM
 Tchibo üzletek listája

A már Németországban sikeres üzletlánc Magyarországon is folyamatosan terjeszkedik. Immár ötödik üzletüket nyitják meg, most a Westendben. Az eddigi üzletekhez hasonlóan itt is minden szerdán egy adott téma köré csoportosítva kínálnak 20-30 terméket. Lakberendezés, konyhai felszerelések, női, férfi és gyermekruházat egyaránt kapható. Természetesen most sem egy hagyományos üzletről van szó, hiszen kávézóként is üzemel majd az új Tchibo csomópont. Finom sütemények mellett frissen őrölt és főzött Tchibo kávét ihatunk, de a kávét haza is vihetjük akár őrölt, akár 100%-os arabica szemeskávé formájában.

A februrár 16-i nyitás alkalmából két termék vásárlása esetén 20% kedvezményt kapunk. Február 18-ig a Tchibo Cafissimo kapszulás kávéfőző óriási kedvezménnyel, 24 990 Ft-ért lesz kapható. Február 17 és 20 között pedig legalább két használati cikk vásárlása esetén ajándékot kapunk, csupán a szerencsekereket kell megforgatnunk.

Érdemes tehát benézni a Tchibóhoz, hiszen most is minőségi termékeket kínálnak számunkra.

A Tchibo Westend nyitókínálatát ide kattintva nézheted meg >>> 


Új hozzászólás
Név:
E-mail:
Az email cím nem jelenik meg a hozzászólás-ban!
 
  Kérjük írja be a balioldali számot!
 
 
  Új hozzászóláshoz nem szükséges regisztráció, csak adja meg a fentieket és már mehet is. Kérjük valós e-mail címet adjon meg hozzászólásához, csak így vehet részt nyereményjátékunkban. A GlobalPlaza Kft fenntartja a jogot, hogy törli az obszcén tartalmú hozzászólásokat.