Tesco vásárlókártya

Ez egy archívált hír,a cikk érvényessége eddig tartott: 2011-01-06Ha rendelkezik Tesco vásárlókártyával, olcsóbban vásárolhat vele a TESCO áruházakban, fizethet vele az interneten és legalább 100 000 forintos vásárlási kerettel rendelkezhet.
 KAPCSOLÓDÓ TARTALOM
 Tesco vásárlókártya igénylés

Ha rendelkezik Tesco vásárlókártyával, olcsóbban vásárolhat vele a TESCO áruházakban, fizethet vele az interneten és legalább 100 000 forintos vásárlási kerettel rendelkezhet.

A Tesco vásárlókártya korszerű, divatos és biztonságos fizetőeszköz. Egy meghatározott hitelösszeg áll rendelkezésére, amit tetszőlegesen használhat fel. A Tesco Vásárlókártya nem pontgyűjtő kártya, hanem egy VISA Hitelkártya, amivel kényelmesen tudja a hónap folyamán vásárlásait intézni.

 

Miért jó a Tesco Vásárlókártya?

  • Egész évben 1%-os kedvezménnyel vásárolhat minden Tesco áruházban.(a kedvezményt utólag írják jóvá számláján)
  • Legalább 100.000 Ft vásárlási keretet áll rendelkezésére
  • Szabad felhasználású összeg, melyet akár 51 napig kamatmentesen használhat a feltételeknek megfelelően. (Amennyiben minden hónapban az esedékesség napjáig befizeti a teljes felhasznált kölcsönösszeget, a Bank nem számít fel kamatot a vásárlások összegére, tehát akár 51 napig kamatmentesen* vásárolhat vele.)
  • Vásárolhat vele minden belföldi és külföldi VISA elfogadóhelyen.
  • Vásárolhat vele az interneten!
  • Készpénzt vehet fel bankjegykiadó automatából.
  • SMS szolgáltatással üzenetet kaphat minden tranzakció után.


Tesco Vásárlókártyát az áruházakban található Tesco Pénzügyi Partner pultoknál igényelheti személyesen vagy az interneten, ezen az oldalon: Tesco Vásárlókártya internetes igénylése itt>>, illetve telefonon a 06 1 239 07 15-ös telefonszámon, hétfőtől péntekig 9.00-17.00 óra között

 

Akkor igényelhet Tesco Vásárlókártyát, ha már elmúlt 18 éves, állandó magyarországi lakcíme van, igazolt rendszeres jövedelemmel rendelkezik, és rendelkezik saját telefonnal. A munkavállalóknak, nyugdíjasoknak és vállalkozóknak különböző dokumentumokat kell bemutatniuk a Tesco Vásárlókártya igénylésekor, ezekről itt >> tájékozódhat.
 


*A kamatmentesség csak a vásárlási tranzakcióra vonatkozik, amennyiben teljes tartozását (beleértve a korábbi tranzakciók során keletkezett és leját Hitelkártya kamatokat, díjakat, egyéb kinnlévőségeket) esedékességkor visszafizeti. Az 51 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján hajt végre amennyiben az elszámolási hónap és az elszámolást követő hónap összesen 51 nap hosszú. Ettől kezdve az 51 napos periódus az átutalási időszak minden további napján naponta 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve átutalási tranzakciók tekintetében a hitelszámlát a költések napjától hitelkamat terheli.
Az egyösszegű visszafizetés elmaradása esetén a kártyabirtokos a továbbiakban a szerződés szerinti havi törlesztési esedékesség és a meghirdetett kamatfeltételek alapján tartozik megfizetni tartozását a mindenkori Hirdetmény feltételeinek megfelelően.

 (TESCO)


Felhasznalo:
Magó József
Dátum:
2014-09-09 14:06:09


Felhasznalo:
Stibán Mihály
Dátum:
2013-11-09 22:29:04


Felhasznalo:
Stibán Mihály
Dátum:
2013-11-09 21:29:39


Felhasznalo:
werderics andrea
Dátum:
2013-01-10 11:34:23

4 HETE IGÉNYELTEM VÁSÁRLÓKÁRTYÁT DE AZÓTA SE TUDOK SEMMIT HOGY MEGKAPOM E VAGY SEM JÓ LENNE ELÉRNEM ERDŐS BERNADETTET nála igényeltem meg a tescoban


Felhasznalo:
MURSA JÓZSEF
Dátum:
2012-04-19 14:01:31

hijanak fel a mai nap filyamán de nagyon surgös lenne


Felhasznalo:
Julher Gáborné
Dátum:
2010-11-25 16:03:43

A CLUBCARD kártyán összegyűjtött pontokat , milyen módon lehet levásárolni ? Ugyanis már ötszáz pontnál is több volt a kártyámon, és egyszer csak eltűnt róla. Azt vettem észre, hogy ismét előlről kezdték adni a pontokat. Vagy egy bizonyos pont után ez elveszik ? Másik boltokban ezt le lehet vásárolni. Szeretnék kérdésemre választ kapni. Köszönöm.

 [1] 

Új hozzászólás
Név:
E-mail:
Az email cím nem jelenik meg a hozzászólás-ban!
 
  Kérjük írja be a balioldali számot!
 
 
  Új hozzászóláshoz nem szükséges regisztráció, csak adja meg a fentieket és már mehet is. Kérjük valós e-mail címet adjon meg hozzászólásához, csak így vehet részt nyereményjátékunkban. A GlobalPlaza Kft fenntartja a jogot, hogy törli az obszcén tartalmú hozzászólásokat.