women' secret fehérnemű kollekció

Ez egy archívált hír,a cikk érvényessége eddig tartott: 2010-07-22Megjelent a women’ secret 2010-es, tavasz-nyári fehérnemű és fürdőruha kollekciója. Vidám virágos minták és természetes, klasszikus színek. Tekintse meg képgalériánkat az új kollekcióról.
 KAPCSOLÓDÓ TARTALOM
 Women’ Secret a Globalplazan
  KÉPGALÉRIA
  Klikk a képekre...

„Élj és érezd magad szabadnak a women’ secret legújabb tavaszi kollekciójával.”

A women’ Secret tavasz-nyári fürdőruha és fehérnemű kollekciója ismét a nőiességet és letisztultságot képviseli. A virágos és keleties mintákkal díszített melltartók és bugyik a klasszikus szabást követik, amit a tervezők megkötőkkel és gyönggyel díszített pántokkal dobtak fel. A természetességet bizonyítja az is, hogy idén szinte teljesen eltűntek a push-up-os melltartók.

Képgalériánkban bemutatjuk a legújabb darabokat, kiegészítőket melyek kihagyhatatlanok egy igazi nő ruhatárából!

Klikk a képgalériára…


 


Felhasznalo:
Nagy Erika
Dátum:
2010-05-28 16:34:29

Nagyon jók ezek a fürdőruhák és fehérneműk, lehet már őket kapni? én egy hónapja voltam a westendbe és ott még nem volt. Erika

 [1] 

Új hozzászólás
Név:
E-mail:
Az email cím nem jelenik meg a hozzászólás-ban!
 
  Kérjük írja be a balioldali számot!
 
 
  Új hozzászóláshoz nem szükséges regisztráció, csak adja meg a fentieket és már mehet is. Kérjük valós e-mail címet adjon meg hozzászólásához, csak így vehet részt nyereményjátékunkban. A GlobalPlaza Kft fenntartja a jogot, hogy törli az obszcén tartalmú hozzászólásokat.