Takko Fashion (Stop.Shop. Újpest)
           Értékeljen Ön is, klikk ide! Pontozás, részletes eredmény itt!
435-5007
INFO, megközelítés - klikk ide...
AJÁNLATOK LISTÁZÁSA
ÜZLET WEBOLDALA
KÉPGALÉRIA

Ajánlatok listázása

  Kategóriák szerint
  ABC sorrendben
  Frissesség szerint
  Csak akciós
  ÁR szerint

forgalmazott márkák: Takko
kulcsszavak: ruhaingalsónadrágkiegészítők
webcím: http://www.takko-fashion.com/hu
profil: Női, férfi, gyermek divatruházat

Felhasznalo:
Kajtár-Varga Gabriella
Dátum:
2012-03-31 10:01:34

Én maximálisan megvagyok elégedve a Takko üzletekkel és a minőséggel is! Lehet, hogy nincs mindenből minden méret, de ezen az eredménye, hogy hamar elkapkodják! Valószinüleg azért, mert sokminenkinek tetszik és jó.Szeretem, hogy mindig vannak kedvezmények és a szórólapjuk is nagyon csábító!
Egyedül az Újpesti Tesco-ban található Takko dolgozóival nem vagyok megelégedve, oda biztos soha többet nem megyek be,mert a fiammal így senki nem viselkedhet! Nem jellemzném őket inkább a lényeg hogy ott biztos nem fogok vásárolni pedig elég nagy összeget hagytam volna ott, de ezt bukták, remélem jutalékos rendszerben vannak!


Felhasznalo:
Lovas Laura
Dátum:
2011-11-20 20:25:16

Én elégedett vagyok a Takko Fashion üzletekkel, sőt sajnálom, hogy a közvetlen közelünkben nincs! Elérhető áron, jó minőség, kedves kiszolgálás!


Felhasznalo:
Ani
Dátum:
2011-11-18 19:21:41

Takko is úgy vágja át a hírdetéseivel a vásárlóikat, hogy abban hiba nincs! A katalógusban jól néznek ki jó áron, de a legtöbbször nincs a reklámban szereplő termék, mérethiányos vagy silány a minősége. Szerencsére már az én középiskolás gyerekeimnél és néhány osztálytársaiknál is betelt a pohár, és nem ugranak már a Takko katalógusra!


Felhasznalo:
fazekas györgyi
Dátum:
2011-07-23 22:28:07

Kedves Takko vezetőség.Sajnálatos módon jártam önöknél a stop.shop-ban újpesten,és nagyon rossz tapasztalatot szereztem.Egy munkatársuk,mint kiderült Erika nevezetű(alacsony dundi,hosszú barnahajú) nagyon ellenségessen viselkedett,ami miatt nem megyek többet az önök üzletébe.Inkább oda megyek,ahol kedvesek velem az eladók.Üdvözlet:-Zoltán-


Felhasznalo:
hatvani gáborné
Dátum:
2010-12-14 16:58:28

Szeretném ha többet nem küldenének SMS-t a telefonomra.Próbáltam SMS-t írni de nem továbbítják.kérem segítsenek.
Megértésüket köszönöm.


Felhasznalo:
ZSUZSANNA
Dátum:
2010-12-11 09:06:10

TISZTELT TAKKO!
A NYÁRON KAPTAM EGY LEVELEZŐLAPOT, AMIN AZ ÁLLT, HA MEGADOM AZ E-MAIL CÍMEMET KAPOK EGY 1500 FT-OS VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYT. A LEVELEZŐLAPOT VISSZAKÜLDTEM AZ E-MAIL CÍMMEL, VISZONT AZ ÍGÉRT UTALVÁNYT A MAI NAPIG NEM KAPTAM MEG.MI AZ OKA?


Felhasznalo:
Bolyos Mária
Dátum:
2010-12-08 07:27:43

Tisztelt Takko!
2010.december 05-én a Dunaújvárosi Parkcenter II.-ben vásároltam fehérneműt az Önök üzletében, az eladótól a pénztárnál kaptam egy szórólapot, hogy ha az azon szereplő kóddal regisztráltatom magam és kitöltöm a kérdőívet, akkor részt veszek egy sorsoláson és ajándékba kapok 1.500,- Ft értékű vásárlási utalványt.
Hiába keresem a megadott kérdőívet. Sehol nem találom. Mi az oka?


Felhasznalo:
Zsófi
Dátum:
2010-09-14 16:30:26

Nekem is küldözgetik és már nekem is elegem van belőle! Egyik ismerősöm azt tanácsolta, hogy be kell menni a Takkoba és megmondani, hogy szedjék le a számot az adatbázisukból. Ő is így iratkozott le.


Felhasznalo:
Attila
Dátum:
2010-03-18 00:15:35

Egyem azt az érzékeny lelkedet... Talán azért írtam ide (is) , mert a takko "kapcsolat" , "fórum" , "sms" szavakra ezt az oldalt is kiadta. Az ő címüket meg nem.


Felhasznalo:
Anita
Dátum:
2010-03-17 23:28:48

Nagyon kulturált hozzászólás volt, gratulálok Attila.... Ezt miért nem a takko fashionnak-nak írod meg, miért ide, az üzlettől független nyílt fórumra?

 [1]  2  következő oldal

Új hozzászólás
Név:
E-mail:
Az email cím nem jelenik meg a hozzászólás-ban!
 
  Kérjük írja be a balioldali számot!
 
 
  Új hozzászóláshoz nem szükséges regisztráció, csak adja meg a fentieket és már mehet is. Kérjük valós e-mail címet adjon meg hozzászólásához, csak így vehet részt nyereményjátékunkban. A GlobalPlaza Kft fenntartja a jogot, hogy törli az obszcén tartalmú hozzászólásokat.