Ön itt van: NYITÓOLDAL > ÜZLETHÁZAK > > >

Media Markt
(Árkád Bevásárlóközpont Budapest)
Vasárlók értékelése:
         
Értékeljen Ön is, klikk ide!
Pontozás, részletes eredmény itt!

   Tel.:+36 1 432 3900   Üzlet weboldala       Márka weboldala
Forgalmazott márkák Termék típusok
Nokia, Toshiba, Samsung, Siemens, Gorenje, Head, Mission, Carlton, Aiwa, Alcatel, Alpine, Bose, Bosch, Clarion, Daewoo, Denon, ElectroLux, Epson, HP, JVC, Kenwood, Konica, LG, Magnat, Motorola, Olympus, Panasonic, Philips, Sony, Technics, Thomson, Whirlpool, Yamaha, Zanussi, Fuji, Kodak, Gericom, Kyocera, Pentax, Blaupunkt, Casio, Tefal, Orion, Indesit, GABA, Lexmark, Clatronic, Sagem, Fujitsu Siemens, Samtron, Konica Minolta, Hitachi, JBL, TDK, AEG, Sharp, Moulinex, Hotpoint-Ariston, Hajdu, Candy, Akai, Hyundai, Funai, Euroline, Hamax, Technosonic, Albacomp, HECO, Rowenta, TV,,  Szórakoztató elektronika,,  Háztartási kis és nagy készülékek,,  Számítástechnika,
Termék kategóriák (az üzletben forglamazott)
 
ElektronikaTVDVD, videó, házimoziHi-FiHáztartási gépekTelefonSzámítástechnikaKamera, FotóKiegészítők, tartozékokIrodatechnika
 
Az üzlet bemutatása

A MEDIA MARKT ORSZÁGOS AKCIÓIT A GLOBALPLAZA OLDALÁN IS MEGTALÁLOD ("Áruházláncok Akciói" pontban)RÁADÁSUL ITT TERMÉKRE BONTVA, TEMATIKUSAN, KERESHETŐ FORMÁBAN! Kattints ide: MEDIA MARKT AKTUÁLIS AKCIÓK

ED/LCD/PLAZMA televíziók, szórakoztató elektronika (hifi, mp3/mp4 lejátszók), zenei CD-k, DVD és BLU-RAY filmek, szoftverek, konzol játékok, mobiltelefonok, fényképezőgépek és videokamerák, számítástechnika (notebook, netbook, tablet PC, asztali PC, monitor, nyomtató), szárító- és mosógépek, hűtőszekrények, tűzhelyek, mosogatógépek, beépíthető konyhai berendezések, konyhai és háztartási kisgépek, automata és kapszulás kávéfőzők, padlóápolási készülékek, szépségápolási termékek, irodatechnika, navigációk, autóhifi, kábelek, egyéb kellékek és kiegészítők, fotóelőhívás...

 

Nyitva tartás:
Hétfő–szombat: 10.00–21.00
Vasárnap: 10.00–19.00

Megközelítés:
1. emelet

Kapcsolódó üzletek
 
Media Markt (WestEnd City Center)Media Markt (Stop.Shop. Óbuda)Media Markt (Pólus Center)Media Markt (Árkád Üzletház Pécs)Media Markt (Árkád Üzletház Pécs)Media Markt (Árkád Üzletház Győr)Media Markt (Szinvapark)Media Markt (Mammut)Media Markt (Vértes Center)Media Markt (Vértes Center)Media Markt (Árkád Üzletház Szeged)
 
Kommentek az üzletről
Eddig 8 komment | megnéz mind >>
(Üzlet: Media Markt - Árkád Bevásárlóközpont Budapest)
Utolsó két komment:

(2013-01-16 12:39:36)
jules buka
Az üzlet valóban nem tűnik hibásnak, látszólag. Mert a fejétől bűzlik a hal. Ha a biztonsági őr azt az utasítást kapta, hogy minden rosszul őltözöttt érdeklődőt hajtson el, akkor az őr nem hibás. Elvégre nem szondáztathat meg mindenkit. Egyébként egy toprongyos ember pénze is éppen olyan, mint egy cicababáé.
Csak kevesebb.

(2013-01-11 11:05:56)
Egyik vevő nem olyan mint a másik
Előző, " egy vevő" hozzászólása kapcsán megjegyzem, nekem nem tetszik a rászorulókon történő "segítség nyújtás"-nak betudott facebook-os "eljárás". Pár perce néztem 36.871 -en osztottak meg egy kifogásolhatóan megfogalmazott panaszt .

Egy alkalmazott munkakörében elkövetett egy óriási hibát, ez ténynek tekinthető az írés szerint. Az viszont nem tisztességes, hogy e miatt az egész cég megkapja azt a minősítést, ami kizárólag a biztonsági őrt illeti, aki személyében vállal felelősséget a munkájáért.
Az üzletet az áru minőségéről és árairól lehet megítélni elsősorban, a bánásmódot ingyen kapjuk (lényegében amiért ténylegesen kiadjuk a pénzt, az a termék s nem a jó szó).
Kíváncsi lennék, hogy aki a panaszt publikálta és osztásra felajánlotta, miből gondolta, hogy ezzel segíthet?

Ha a fogyatékkal élő házaspár hátrányos helyzete miatt nem tud kiállni a jogaiért, miért nem ebben segített, közvetlen az illetékes vezetőség értesítésével?
Rendben volna az is, ha szétkürtöli közvetve mások bánatát, de továbbra is elfogadhatatlan a felelősség kollektív osztása , s a kollektív bűnhődésre felszólítás ez esetben!

Hány dolgozó van ott? Igazságtalan egy miatt a tisztességes munkatársakat is gonosszá általánosítani , mert számukra ez lehet sérelem, indokolatlan megalázás.
Sosem vezet megoldásra, ha a sértett érdekét hangoztatva, más, hozzá hasonlóan ártatlan embereket is sérteget a "jótevő". Nem nevezném segítségnyújtásnak az akciót! Az egészségeseket sem lehet jogtalanul sértegetni!

Azzal kapcsolatosan is erős kétségeim támadtak, hogy a fogyatékkal élő házaspár igazából akarta e, a segítség nyújtásnak nevezett rágalomhadjáratot, mert az agresszív "lövünk mindenkire" stílusból feltételezhető, hogy a "jótevő" velük szemben is erőszakosan járt el, és jobban tudja mi jó nekik, mint ők maguk! Jó ez nekik?
Írja meg véleményét Ön is! klikk ide >>