Borítsd virágba teraszod a Praktikerrel! Borítsd virágba teraszod a Praktikerrel!

Elérkezett a tavasz és lassan a nyakunkon az igazi forróságot jelentő nyár. Ilyenkor nincs is felüdítőbb érzés, mint körbevenni magunkat mindennel ami zöld és elhozza a természet hangulatát otthonunkba is. Ha esetleg nincs olyan szerencséd, hogy az egész nyarat egy hangulatos vízparton töltsd növényekkel és szabadtéri programokkal, csempéssz be egy kis természetes hangulatot otthonod, vagy irodád szobáiba is. A Praktiker kert kínálatában most szenzációs áron juthatsz hozzá számos balkonnövényhez, cserepes és fellógatható kaspós virágokhoz, ráadásul mindegyikre kaphatsz akár 10% törzsvásárlói kedvezményt is!

1. Balkonnövény mix 599 Ft/db, 2. Párnacserje 799 Ft/db, 3. Alpesi Erika 799 Ft/db, 4. Muskátli 229 Ft/db, 5. Közönséges csarab 1 999 Ft/db

1. Ausztrál százszorszép 599 Ft/db, 2. Petúnia piros cserépben 699 Ft/db

1. Balkonnövény ámpolnában 1 999 Ft/db, 2. Musátli futó 299 Ft/db, 3. Piros álló muskátli 199 Ft/db, 4. Petúnia ámpolnában 1 299 Ft/db

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek
Praktiker

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

Nincs még értékelve, légy te az első!
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Áruházláncok Akciója Praktiker akciók Szobanövény Kerti növény Otthon

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.