Djinns utcai cipő a Playersroomban Djinns utcai cipő a Playersroomban

Korábban már írtunk olyan sneakerről, az Asics Mexico Delegation-ről, amelyik részben kilóg társai közül visszafogottabb, szolid megjelenésével. Ez egy nagyon szubjektív nézőpont, de valahogy nekem a sneaker viseléséhez hozzátartozik némi feltűnési vágy. Aki a műfaj rajongója, annak a cipő több, mint egy lábbeli, ami ahhoz szükséges, hogy tisztán tartsa segítségével a zokniját az utcán. A sneaker egy életérzés. 

Ha viszont egy olyan cipőre van szükséged, amelyik kényelmes, sokáig bírja a strapát, kíméli a lábat és szinte akárhová, akármihez felveheted, akkor a Djinns Sub Age Soc You Name Knitre van szükséged. Ez a modell nem igényel extrém kiegészítőket, anélkül is jól néz ki, mégsem rísz ki vele a tömegből. 

A sűrűnkötött anyagból készült, zokni szerű felsőrész kellemesen szellős, kényelmes viseletet biztosít, a gumi talp pedig jól tapad és kivételesen tartós. Ezt a ragyogó modellt a Playersroomban szerezheted be, ahol a cipő ára most PlayersClub tagok számára 19 999 Ft.

Kattints ide, ha még több részletre vagy kíváncsi!

djinns-női-utcai-cipő-playersroom

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek
Playersroom

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

5.0 pont, 1 szavazat
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Divat Utcai cipő Akciók Cikk rovatoldalak Sportcipő

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.