Hóbortos karácsony a Flying Tigerrel Hóbortos karácsony a Flying Tigerrel

Az idei karácsony nem kell, hogy a rohanásról és az idegeskedésről szóljon. Természetesen fontos, hogy finom legyen a karácsonyi menüsor és hogy minden családtag olyan ajándékot kapjon, amilyenre valóban vágyik, azonban ennél sokkal fontosabb, hogy a szeretteinkkel együtt vegyünk részt az ünnepi készülődésben.

A Flying Tiger üzlet kínálata a téli szezonban is jól hozza  a megszokott bohókás hangulatot. Itt nem fogunk komoly hangulatú, ezüstözött süteményestálcákkal, vagy klasszikus megmunkálású fabútorokkal találkozni, azonban benne van minden, ami egy jó hangulatú ünnepléshez kellhet.

Azoknak, akiknek hozzám hasonlóan nehéz kibírniuk, hogy ne csempésszenek bármilyen módon egy kis karácsonyi hangulatot a hétköznapjaikba, összeállítottuk a szerintünk legjobb Tiger-ötleteket. További információkért azonban érdemes fellapozni az üzlet online letölthető prospektusát, vagy ellátogatni budapesti üzleteik valamelyikébe.

Nincs karácsony csúnya kötött pulcsik és mókás zoknik nélkül. Ezek a téli minták egészen biztosan segítenek kibírni azt a néhány hetet a munkahelyen, amit még karácsony nélkül kell töltenünk!

Az angolszász hagyományokkal szemben nekünk szerencsénk van, ugyanis már karácsony előtt, decemberben nyugodtan keveredhetünk egy kicsit ünnepi hangulatba. Ezek a Mikulásos kiegészítők nem csak a gyerekeket, de a felnőtt ismerősöket is meggyőzik majd, akik egyébként nem kedveli a december eleji karácsonyi hangulatot.

A karácsony egyik legnagyobb rajongói a gyerekek. A Tigerben rengeteg apró ajándékra találhatunk ötletet, legtöbbjük pedig kitűnő találat lehet játékoskedvű felnőtt barátainknak is. Rengeteg retró kacattal, vagy akár gyerekkorunk újragondolt játékaival találkozhatunk a Tiger polcain. Úgyhogy le a komolysággal! Bátran lepjük meg kollégáinkat vagy barátainkat egy-egy dinoszauruszos hógömbbel, vagy minigolf készlettel!

 

December a forró kakaók és édes sütemények időszaka. Ezek a fémdobozok és más tárolók számomra a gyermekkori mesék hangulatát idézik. A mókás kiegészítők láttán valószínűleg még annak is megjön a kedve sütni valamilyen karácsonyi édességet, aki egyébként nem remekel a konyhában.

A karácsonyi hajrá utolsó nagy feladata általában a csomagolás szokott lenni. Aki esetleg ódzkodik a kilométeres hosszúságú összegabalyodott zsinórok és gyűrött papírzacskók látványától, annak remek megoldás lehet egy-két díszítőelemmel dekorálnia ajándékait. Aki pedig környezettudatos csomagolásra vágyna, annak is remek opciót nyújt ez az újrafelhasználható textiltáska.

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.