Itt az újabb őszi kupon eső - JOY-napok a Praktikerben Itt az újabb őszi kupon eső - JOY-napok a Praktikerben

Ha azt hitted, az októberrel véget értek a boldog shoppingolós napok, tévedtél. A JOY november 9-12-ig kuponszórásba kezd. A Praktiker akciós kuponjait 15% kedvezménnyel használhatod fel, hogy ne csak magadat, az otthoni IT részleget vagy a gardróbodat csinosíthasd ki, hanem az otthonodat is. 

Lakásdekorációs kellékek, bútorok, kiegészítők lakberendezési eszközök - vagyis nagyjából minden, amitől egy lakhely otthonná válik - kedvezményesen lehet a tiéd a JOY Praktiker kuponjaival. Ha pedig már minden megvan, ami szükséges, kezdj el készülni bátran az ünnepekre! Találd meg a színben, méretben, mintában tökéletesen harmonizáló díszeket és ünnepi kellékeket!

Kattints, és tudj meg mindent az őszi JOY-napok Praktiker akciójáról!

praktiker-joy-kupon-napok

Tehát ne feledd! November 9-12-ig tart az újabb kupon akció, amiben ismét részt vesz a Praktiker! Az áruházak listáját ide kattintva találod.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.