Itt az újabb őszi kupon eső - JOY-napok a Praktikerben Itt az újabb őszi kupon eső - JOY-napok a Praktikerben

Ha azt hitted, az októberrel véget értek a boldog shoppingolós napok, tévedtél. A JOY november 9-12-ig kuponszórásba kezd. A Praktiker akciós kuponjait 15% kedvezménnyel használhatod fel, hogy ne csak magadat, az otthoni IT részleget vagy a gardróbodat csinosíthasd ki, hanem az otthonodat is. 

Lakásdekorációs kellékek, bútorok, kiegészítők lakberendezési eszközök - vagyis nagyjából minden, amitől egy lakhely otthonná válik - kedvezményesen lehet a tiéd a JOY Praktiker kuponjaival. Ha pedig már minden megvan, ami szükséges, kezdj el készülni bátran az ünnepekre! Találd meg a színben, méretben, mintában tökéletesen harmonizáló díszeket és ünnepi kellékeket!

Kattints, és tudj meg mindent az őszi JOY-napok Praktiker akciójáról!

praktiker-joy-kupon-napok

Tehát ne feledd! November 9-12-ig tart az újabb kupon akció, amiben ismét részt vesz a Praktiker! Az áruházak listáját ide kattintva találod.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

F&F nyári kollekció

F&F nyári kollekció

Itt az F&F nyári kollekciója! Találd meg benne a legdivatosabb darabokat és dobd fel a gardróbod egy kis napfénnyel!

Nike akció a Sportfactoryban

Nike akció a Sportfactoryban

Fuss ki a világból, a nyüzsgésből, hagyd magad mögött a stresszt! Repítsenek a legjobb Nike cipők az utcán is a cél felé!

Cseremaraton a Media Marktban

Cseremaraton a Media Marktban

A Media Markt már gyúr a cserékre: akciókkal, kedvezményekkel bombáz, hogy időben és jobbra cserélhesd megfáradt készülékeidet.