Kandalló kínálat a Praktikerben Kandalló kínálat a Praktikerben

Nálunk mindig az jelzi a hideg idő beköszöntét, hogy a kislányom elkezd fázni. A fél életét mezítláb tölti, még most is nyári ruhában szaladgál és játszik otthon, és csak komoly fenyegetésekkel lehet rábírni, hogy zoknit húzzon. Ám egy szép napon így szólt hozzám:

"- Anya, fázom, hosszú ujjú ruhát akarok venni!"

Tehát én ráadtam a hosszú ruhát, pár nappal később pedig konstatáltam, hogy elindult a fűtés. Úgyhogy hivatalosan is hideg van. De azért a sokmínuszos időjárásig még van pár hónap, vagyis van időd felkészülni rá.

Találd meg a Praktiker fűtéskatalógusában azt a cserépkandallót vagy elektromos kályhát, amelyik a számodra legmegfelelőbb. Varázsolj csodálatos hangulatot a zimankós téli estékre, miközben nem fázol! Válogass a fűtéskatalógusból itt, vagy kattints arra a képre, amelyik a legjobban tetszik!

BENEDETTO CSEMPEKANDALLÓ

benedetto-csempekandallo-praktiker-akció

BERGAMO CSEMPEKANDALLÓ

bergamo-csempekandallo-praktiker-akció

LA MANCHA KANDALLÓ

la-mancha-kandalló-praktiker-akció

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.