Megjelent a Huawei P9 Megjelent a Huawei P9

Nagy tudás, kedvező ár – ezt ígérte a kínai gyártó a legújabb, prémium kategóriás okostelefonjával kapcsolatban, a most megjelent P9 pedig be is váltja a hozzá fűzött reményeket és valóban bátran felveheti a versenyt az iPhone-t gyártó Apple vagy a többek közt a Galaxy szériáért felelős Samsung hasonló tudású készülékeivel. 

Az utóbbi években a Huawei igazi okostelefon nagyhatalommá nőtte ki magát, amit mi sem érzékeltet jobban, mint hogy az eladások terén megelőzte a Sony-t, az LG-t, a HTC-t és a Microsoftot is. Így nem csoda, hogy óriási várakozás előzte meg a csúcskategóriás P9 megjelenését is.

Az elegáns, minimalista dizájnnal és lekerekített szélekkel érkező készülék egy 5.2 colos Full HD IPS kijelzőt kapott, amit egy igazán vékony alumíniumház ölel körül, ez pedig valódi prémium jelleget kölcsönöz az egyébként mindösszesen 6.95 mm-es telefonnak.

A mobil belsejében a házon belül fejlesztett Kirin 955 2,5 Hz-es 64-bites ARM-alapú, nyolc magos processzor dolgozik, a 3000 mAh-s, nagy sűrűségű akkumulátor pedig igencsak hosszú üzemidőt biztosít a telefonnak: egyetlen töltéssel nagyjából 12 óra HD videózással, 8 óra 4G böngészéssel és akár 56 óra zenehallgatással számolhatunk.

A P9 legnagyobb különlegessége azonban a legendás német fényképezőgép gyártóval, a Leicával közösen fejlesztett 12 megapixeles dupla hátlapi kamera.

A két hátlapi kamera egyszerre működik, a készülék RGB szenzora felel a gyönyörű, élénk színekért, míg a monokróm kamera a részleteket hivatott jobban visszaadni. Ennek köszönhetően még gyenge fényviszonyok mellett is kiváló minőségű képeket készíthetünk vele, de a 8 megapixeles szelfikamera sem okoz majd csalódást ezen a téren.

A telefon ezüst és szürke színekben, aktív dual SIM-es változatban bruttó 179 990 forintért már kapható is a Media Marktban, ráadásul a Huawei a P9-re a hazai piacon egyedülálló módon 3 év teljes körű gyártói garanciát, 3 hónap képernyő garanciát és 3 hónap csere garanciát vállal.

KATTINTS ÉS RENDELD MEG A HUAWEI P9-ET MOST!

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Kedvezményes nappali bútorok a Praktikertől.