Sanitas SBM 67 Bluetooth-os vérnyomásmérő Lidl-ben Sanitas SBM 67 Bluetooth-os vérnyomásmérő Lidl-ben

Minden Lidl áruházban van piactér és igen nagy népszerűségnek örvend a magyarok körében. Talán azért, mert sokan szeretnek keresgélni és kincseket találni, vagy azért mert a felesleges dolgot is képesek vagyunk megvenni, ha ki van téve elénk és olcsó. Vagy azért, mert a Lidl azt a régi “Lengyelpiac” érzését adja vissza, ahol az égvilágon minden volt, Jézuskától a géppuskáig.

Október közepén figyeltünk fel néhány Sanitas márkájú egészségügyi termék akciójára, amik közül az egyik azonnal megütötte a fülünket:

Bluetooth-os vérnyomásmérő – mivan?

Sanitas vérnyomásmérő

Megvizsgáltuk a terméket kicsit részletesebben és kiderült, hogy ez egy olyan vérnyomásmérő, ami azt csinálja, ami a dolga, azaz megméri a vérnyomásunkat, amit kiír a nagy kijelzőjére. De ez a kütyü abban több, mint a társai, hogy van hozzá egy ingyenesen letölthető, okostelefonokra telepíthető alkalmazás, ami rögzíti a mérési eredményeket a páciens személyes adatai mellett.

Wow! Ez a hipochonderek álma!

Sanitas vérnyomásmérő

A Sanitas SBM 67 vérnyomásmérő ára 8 990 Ft volt a Lidl-ben 2015. október 17-én - ez elvileg egy Lidl akció volt. Kibontottuk titokban és megállapítottuk, hogy jó az összeszerelés minősége, jó a mandzsetta is és még egy kis tároló tasak is jár a kütyühöz. Okostelefon sajnos nem jár hozzá és az alkalmazás sem volt mellékelve :) Utóbbi kettő beszerzéséről nekünk kell gondoskodni. Vélhetően könnyedén felismeri okostelefonunk a vérnyomásmérőt és jól el tuduk boldogulni vele.

Sanitas vérnyomásmérő 

A Lidl weboldalán nem találtunk a termékről semmit. Kis keresgélés után megtaláltuk a német gyártó weboldalát, ahol szintén nem találtunk a termékről semmilyen leírást. De a Google Play és Apple Store áruházakban megtaláltuk a “Sanitas Online Helath Coach” nevű alkalmazást, amiben szép számmal írtak magyar felhasználók is kommenteket.

sanitas app

A véleményes és szavazatok alapján egész jó az app. Ha maga a vérnyomásmérő is legalább ilyen jó, akkor jópofa ajándék minden hazai hipochondernek és kütyümániásnak - és még hasznos is.

Ha neked már van ilyen készüléked, írd meg lentebb a véleményed, hogy segíts másokon.

Sanitas német weboldala

Sanitas app a Google Play áruházban

Sanitas app az Apple Store áruházban

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

5.0 pont, 1 szavazat
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Szépségápolási gépek Egészségközpont Akciók Okostelefon

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Kedvezményes nappali bútorok a Praktikertől.