Shopping Day a Rózsakert Bevásárlóközpontban Shopping Day a Rózsakert Bevásárlóközpontban

Ne maradj le a legjobb nyárkezdő ajánlatokról június 6-án, csütörtökön a Rózsakert Shopping Dayen! 

Olvasd el cikkünket, hogy megtudd, mely üzletek milyen kedvezményekkel vár Rád a Rózsakert Bevásárlóközpontban.

A hangulatos budai környezetben igazi élmény lesz a vásárlás az egész család számára. Ha még nem ismered jól a Rózsakertet, olvasd el korábbi cikkünket, amelyben részletesebben bemutatjuk a festői környezetben elhelyezkedő bevásárlóközpontot, ahol a minőségi divatcikkek mellett igazi feltöltő élményekben is részed lehet!

Ha szeretnél ezen a nyáron igazán stílusos lenni, akkor a s.Oliver, a My Day Collection, a Clamar Multibrand Store és az Elysées női és férfi ruhái között egészen biztosan megtalálod a hozzád legjobban illeszkedő outfiteket 20%-25%-30% kedvezménnyel ezen a napon.

Ha megtaláltad a számodra tökéletes ruhákat, dobd fel őket valamilyen stílusos kiegészítővel a Clamar vagy a Gion üzletéből! Ne feledd, a makulátlan megjelenés elsőszámú titka a természetes smink, amelyhez mindent megtalálsz a Marrionaud üzletében, a Shopping Day alkalmával ráadásul kedvezményes áron!

The House of Villeroy & Boch üzletében szintén 20%-os kedvezménnyel találhatod meg a különleges étkészletet és dekorációs elemeke. Ha a kifinomult elegancia híve vagy a konyhaasztal mellett is, akkor is érdemes ellátogatnod a Villeroy üzletébe, a stílusos anyagok és színek hangulata tökéletes kiegészítői lesznek otthonodnak.

Azért, hogy a gyermekek számára is igazi kalandokkal induljon el az idei nyár, látogassatok el az a-Wear Sport üzletébe, ahol a megjelölt termékeket 10%, a bukósisakokat 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg. A vidám színű, mozgásfejlesztő micro roller vásárlása esetén Micro csengőt és lámpát kaphatsz ajándékba!

Rózsakert Bevásárlóközpontban a minőségi termékek mellé ráadásul kedves és szakszerű kiszolgálás is párosul, így egészen biztosan megéri kilátogatni a Mechwart tértől csupán tíz percre elhelyezkedő bevásárlóközpontba június 6-án, csütörtökön! 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.