A napfénytől a tűzhelyig jellemzők

A szupermarketek kínálatának köszönhetően ma már egyre kevesebben tudják, hogy a zöldségek és gyümölcsök melyik szezonban teremnek. Sokan nem tudnak vagy nem szeretnek főzni, a készételek fogyasztása rohamosan emelkedik. Számít egyáltalán, hogy mikor van szezonja a zöldbabnak? Ha a természet kedvelője, szereti az ízeket, illetve szeret jókat enni akkor szeretettel nyújtjuk át önnek Hémangi új szakácskönyvét és DVD-jét. Mit talál a könyvben? - 108 kipróbált recept, melyeket a főzésben kevésbé járatosak is el tudnak készíteni - Megismerheti a fűszerek használatát - Színes ételfotók - A szerző személyes élményei - Tippek, trükkök, tanácsok - Hogyan állítson össze egy 5×5 m-es biokertet - Mindezt 148 gyönyörű, színes oldalon - A könyvhöz DVD melléklet is tartozik, amellyel elsajátíthatja 8 étel elkészítését.