A pucér szakács visszatér jellemzők

A pucér szakács visszatér - Jamie Olivernek immár a harmadik magyarul megjelent kötete - külön fejezetet szentel a könnyen összeüthető, ízletes reggeliknek, a rágcsálnivalóknak, az egyszerű, de laktató salátáknak, az itókáknak és az üdítőknek. Megtanulhatjuk, hányféleképpen készíthető el a jó öreg spenót, hogyan kell kenyeret sütni, elsajátíthatjuk a rizottó alapreceptjét, melyet kedvünkre variálhatunk fokhagymával, kakukkfűvel, pirított mandulával, sonkaszeletekkel, juhsajttal és a jó ég tudja, még mi mindennel. De akkor sem jövünk zavarba, ha valaki egy pucér Martinit vagy velencei Bellinit rendel tőlünk...
Ha eddig azt hittük, a főzés unalmas, időrabló robot, és nem mertünk lemondani a készételekről, Jamie megmutatja, hogy a konyhai foglalatoskodás csupa élvezet. Ínycsiklandó receptjeivel visszacsábít a tűzhely mellé, remek fogásaival és pazar ötleteivel új szemléletre nevel.