Adobe Flash CS3 Professional (CD melléklettel) jellemzők

Az Adobe Flash CS3 elsajátításának leggyorsabb, legkönnyebb és legátfogóbb módja.
Tanuld meg, hogyan készíts lenyűgöző Flash projekteket, miként animálj szimbólumokat, importálj video- és hangfájlokat, hozz létre interaktív gombokat. Az ActionScript 3.0 programozással kiterjesztheted a Flash egyébként is sokrétű funkcionalitását.
"A Tanfolyam a könyvben gyakorlatias feladatokkal mutatja be, hogy kell a legtöbbet kihozni az Adobe termékekből." (Patti Sokol)
A "Classroom in a Book" a legtöbb példányban eladott szoftveroktató tankönyvsorozat. Segítségével gyorsan és könnyedén tanulhatod meg az Adobe szoftverek használatát. A "Tanfolyam a könyvben" azt nyújtja, amit semmilyen más könyv vagy képzés nem tud - az Adobe termékszakértők támogatásával fejlesztett, hivatalos oktatósorozat az Adobe Systems Incorporatedtől.
Az "Adobe Flash CS3 Professional - Tanfolyam a könyvben" tizenegy leckéje napjaink legmagasabb szintű tartalomkészítő alkalmazásának a használatához szükséges alapokat tekinti át. Megtanulhatod az időegyenes szerkesztésének folyamatát, statikus és dinamikus szöveggel dolgozhatsz, illetve testre szabhatod a komponenseket. Mindezeken túlmenően a Flash CS3 legújabb funkcióival is megismerkedhetsz, így sok más mellett az ActionScript 3.0 programozással és a natív illustrator fájlok importálásának lehetőségével. Az egyes leckék végén található összefoglaló kérdésekkel még jobban elmélyítheted frissen szerzett ismereteid. Vedd át a könyvet az elejétől a végéig, vagy válogass a téged leginkább érdeklő leckék között.
A CD-melléklet leckefájlokat és angol nyelvű oktatófilmeket tartalmaz.