ALEXANDRA ÉTTEREMKALAUZ 2010. jellemzők

A harmadik Alexandra étteremkalauz folytatja az első két kiadás hagyományait, azaz továbbra is legfontosabb feladatának tekinti, hogy hiteles, megbízható iránytűként informálja a közönséget a hazai éttermek jellegéről, kínálatáról. A kötet formailag a legfontosabb információk - például nyitva tartás, elérhetőségek, hitelkártya-elfogadás, férőhelyek száma stb. - mellett rövid szöveges leírást, illetve értékelést ad több mint 300 étteremről. A 2010-es kiadás újítása, hogy a hozzánk látogató külföldiek számára minden értékelés angol nyelvű összefoglalót is tartalmaz. Díjazottak: - Alexandra-éremmel kitüntetett éttermek - Az év konyhafőnöke - A magyar gasztronómia reménysége - Az év legjobb szervize - Az év felfedezettje - Az év étteremtulajdonosai - A legjobb ár-érték arány - Az év csárdája - Az év kifőzdéje