Retina kijelzős iMac 27" Quad-core i5 3.2GHz / 8GB / 1TB jellemzők

Hihetetlen részletesség. Hihetetlen mértékben.
Az új, 5K-s Retina kijelzőn 14,7 millió képpont van – ez a négyszerese a normál kijelzős 27 hüvelykes modell képpontjainak. Érthető, hogy lélegzetelállítóan mutatnak rajta a fotók, szinte életre kelnek a műholdas térképek, és tűélesek a szövegek.

Lenyűgöző, szupervékony dizájn.
Az 5K-s Retina kijelzős iMac minden funkcionális újítás ellenére ugyanolyan vékony maradt: az élein mindössze 5 mm.

Nagy teljesítményű technológiák.
Az eddigi legerősebb iMac negyedik generációs Intel Core processzorokkal, nagy teljesítményű AMD grafikával és Thunderbolt 2 technológiával biztosítja a megfelelő hatékonyságot és gyorsaságot minden feladathoz.

Korszerű Fusion Drive.
Az 5K-s Retina kijelzős iMac alapmodelljében a zseniális Fusion Drive meghajtó van, ami egy nagy kapacitású merevlemez és egy nagy teljesítményű flash tároló ötvözete. Segítségével az iMac gyorsabban és hatékonyabban hajtja végre az intenzív háttértárhasználatot igénylő feladatokat.

Hasznos alkalmazásokkal.
Az összes új Macen hasznos alkalmazások sora vár, hogy már az első pillanattól kreatívabban dolgozhass a fotóiddal, videóiddal, zenéiddel, dokumentumaiddal, táblázataiddal és prezentációiddal. Az e-mailezéshez, az internetezéshez, a szöveges üzenetek kezeléséhez és a FaceTime-hívásokhoz is nagyszerű appok biztosítják a hátteret.

OS X Yosemite.
Az OS X Yosemite rendszert az ösztönös, egyszerű kezelhetőség jegyében fejlesztettük. Az 5K-s Retina kijelző lehetőségeit is teljes mértékben kiaknázza, így bámulatos tisztasággal jelenik meg minden a képernyőn.