Látogatásod során cookie-kat használunk, amelyek segítenek számunkra testreszabott tartalmat és hirdetéseket megjeleníteni, személyes információkat azonban nem tárolnak. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információ itt »
A Barbecue nagyszerű móka, hiszen a tűzzel játszunk. Ízletes, fűszeres, füstös, sistereg. Kell ennél több? - kérdi Eric Treuille főzőiskolai tanár és hivatásos konyhafőnök. Mindenki szereti a grillrácsról levett, sistergő fogásokat. Eric Birgit Erath fűszerszakértővel fogott össze, hogy kikísérletezze számunkra a pácok titkos összetételét. Ők ketten ebben a könyvben megnyitották a lángok nyalta fogások valóságos kincsestárát. Köztük olyan egzotikus fogásokkal ismerkedhetnek meg az olvasók, mint a csípős-savanyú garnéla, a gyömbéres-szójás csirke vagy a T-bone steak csípős petrezselyemmártással.
Épp nincs olyan üzlet, vagy webáruház a globalplazán, ahol ez a termék kapható. Lent mutatjuk a nagyon hasonló termékeket, nézd meg:
A Barbecue nagyszerű móka, hiszen a tűzzel játszunk. Ízletes, fűszeres, füstös, sistereg. Kell ennél több? - kérdi Eric Treuille főzőiskolai tanár és hivatásos konyhafőnök. Mindenki szereti a grillrácsról levett, sistergő fogásokat. Eric Birgit Erath fűszerszakértővel fogott össze, hogy kikísérletezze számunkra a pácok titkos összetételét. Ők ketten ebben a könyvben megnyitották a lángok nyalta fogások valóságos kincsestárát. Köztük olyan egzotikus fogásokkal ismerkedhetnek meg az olvasók, mint a csípős-savanyú garnéla, a gyömbéres-szójás csirke vagy a T-bone steak csípős petrezselyemmártással.