Elgato - Game Capture HD60 S jellemzők

Azonnal kész

A gyorsaság és a hatékonyság jelenti az igazi különbséget. A state-of-the-art-nak és a megfordítahtó USB-C csatlakozónak köszönhetően a HD60 S soha nem hagy cserben.

Másodpercek alatt online lehetsz, a lenyűgöző 1080p60 minőség pedig gondoskodik róla, hogy komolyan vegyenek. Plug’n’play új szintre emelve – szó szerint.

Azonnali streamelés

A HD60 S megbízható, nagyteljesítményű USB 3.0 csatlakozójával azonnal rögzítheted a Gameview-t külső eszközre. A gyors beállításokról az alacsony késleltetésű technológia gondoskodik, a beépített Live Streaming funkcióval pedig pillanatok alatt csatlakozhatsz Twitch-re vagy YouTube-ra.

Azonnali felvétel

A HD60 S mindig készen áll, hogy rögzítse a legjobb pillanatokat, akkor is, ha nem nyomtad meg a felvétel gombot. A Flashback Recordinggal egyszerűen csak tekerd vissza az időt a számítógépeden és indítsd el a felvételt visszamenőleg. Akár több órányi felvételt is rögzíthetsz páratlan minőségben. Felvételidhez bárhol hozzáférhetsz, amikor csak szükséged van rá – bármikor történelmet írhatsz.

Azonnal Te

A játék felvétele csak a kezdet. A HD60 S maximális teljesítményének köszönhetően kizárólag a játékra kell figyelned.